Ana SayfaDedikoduAslı Enver'in Pozuna, Murat Boz'dan Şaşırtan Yorum!

İlgili Postlar

Aslı Enver’in Pozuna, Murat Boz’dan Şaşırtan Yorum!

Aslı Enver’in Olay Olan Fotoğrafına, Sevgilisi Murat Boz’dan Şaşırtan Yorum!

Güzel oyuncu Aslı Enver, sosyal medya hesabından reklam yüzü olduğu markanın çekimlerinden takipçilerine bir fotoğraf karesi paylaştı. Takipçilerine fotoğraf biraz açık geldiği için sosyal medyada “Murat Boz bunu kıskanır, fotoğrafı kaldırtır” şeklinde dedikodular çıkınca Murat Boz bu olayla alakalı Twitter hesabından ilginç yorumda buldu.

Murat Boz Olayla İlgili Yorum Yapan Takipçisine Cevap Verdi

Aslı Enver’in fotoğrafı paylaşmasının ardından sosyal medya ve basında hafif çalkantılar başladı. Aslı Enver’in takipçilerinin yorumu Murat Boz’un bu fotoğrafı kıskanacağının yönündeydi. Olayın odak noktasında olan Murat Boz, Twitter’da bir takipçisinin yorumuna cevap vererek ne düşündüğünü dile getirdi.

Yakışıklı popçu Murat Boz, böyle düşünen insanlara ilginç bir yorumda bulundu. Murat Boz’un takipçisi olayla ilgili “Niye kıskansın Murat Boz; iş için çekim yapmış.Müstehcen bir durum da yok.Yenge zaten güzel kadın. Kıskanmamayı öğrenmiştir çoktan.” yorumunu yaptı. Murat Boz ise takipçisine cevap olarak,”Öyle yazınca haber değeri artıyor. Ben mantık aramamaya çoktan alıştım. Siz de boş verin :)” cevabını verdi.

Aslı Enver'in Pozuna, Murat Boz'dan Şaşırtan Yorum!
Aslı Enver’in Pozuna, Murat Boz’dan Şaşırtan Yorum!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler