Ana SayfaDedikoduAslı Enver Murat Boz İle Evleniyor mu?

İlgili Postlar

Aslı Enver Murat Boz İle Evleniyor mu?

Aslı Enver Murat Boz İle Evleniyor mu?

Oyuncu Aslı Enver, uzun süredir birlikte olduğu Murat Boz ile yakında zamanda evlenecekleri iddialarına yanıt verdi.

Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz ile yakın tarihte evlenecekleri yönündeki iddialar hakkında, “Mümkün olduğunca bu konuda suskun kalmayı tercih ediyoruz” dedi.

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Enver şöyle devam etti: “Çünkü gerçekten önüne geçemiyoruz. Bu haberlerin çoğunlukla doğru olmadığını söyleyebilirim”

Hürriyet’e konuşan Enver, “Göz önünde olmak, ilişkinizi ne derece etkiliyor?” sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı: “15 senedir bu piyasadayım, hatta herkesin gözü önünde büyüdüm diyebilirim. Bunca zamandır belli bir çizgi tutturmaya çalışıyorum. Bunun doğru olmayan bir haberle sarsıldığını görmek insanı üzüyor. Herkes için geçerli bu durum.

Bir sabah kalkıp bir şey okuyorsun kendinle ilgili, üzülüyorsun. Ama galiba bu işin bedeli de bu… Dolayısıyla yakın çevren işin aslını bildikten sonra fazla takılmamak lazım. Hassas bir tipim, bazen çok üzülebiliyorum ama durum bu işte…”

En son dizisi ile ilgili vermiş olduğu röportajda: ‘’ Süreyya’yı en son bıraktığımız halini hatırlarsak hem bebeğini kaybetmişti hem de Faruk’un gizli bir ilişkisi olduğunu düşünüyordu. Şimdi onunla ilgili gelişmeler ve değişimler göreceğiz tabii. Sonuçta birinin bir hata yapması, karşı tarafın sevgisini bitirmeye yetmiyor, bazen öyle çok güçlü sevgiler oluyor. Bakalım Faruk, Süreyya’ya kendine affettirebilecek mi göreceğiz hep beraber.” Şeklinde açıklama yapan genç oyuncucun kendi ilişkisi ile ilgili de acaba böyle bir durum söz konusu mu diye akıllarda soru işareti bırakmıştı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler