Ana SayfaDizilerAşk ve Mavi Dizisinde Eğlenceli Sezon Finali

İlgili Postlar

Aşk ve Mavi Dizisinde Eğlenceli Sezon Finali

Sezon sonunun yaklaşması ile beraber, yaz dizileri ekrana gelmeye hazırlanırken dizilerde sezon finali yapıyor. ATV kanalında ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisi sezon finali yapıyor. İkinci sezonu tamamlayan ekip ve oyuncular, bolca selfie ve hatıra fotoğrafı çekerek birbirlerine veda etti.

Aşk ve Mavi Dizisinde Eğlenceli Sezon Finali

Aşk ve Mavi Dizisi Oyuncu Kadrosu

“Mavi’ ve ‘Ali’nin dillere destan aşkını konu alan ‘Aşk ve Mavi’ dizisinin yapımcılığı NTC Medya Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı dizide; Kenan Bal, İpek Tuzcuoğlu Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Nur Yazar ve Osman Karakoç rol alıyor.

Başladığı günden bu yana oldukça başarılı devam eden, reyting savaşında galip çıkan Aşk ve Mavi dizisinin arka tarafında da oldukça iyi anlaşan bir ekip var. Sezon finali bölümünü çeken dizi oyuncuları birbirlerine veda ettiler. Oyunculara ve set çalışanlarına teşekkür eden yönetmen Hakan Arslan, “Üçüncü sezona kaldığımız yerden devam edeceğiz. Böyle güzel bir ekiple çalıştığım için teşekkür ederim. Bu sezon daha hareketli geçecek. İyice dinlenin. Herkese iyi tatiller” dedi.

Aşk ve Mavi Dizisinde Eğlenceli Sezon Finali

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler