Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman 4. Bölüm Bu Akşam!

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman 4. Bölüm Bu Akşam!

24 Ağustos Perşembe 19.45’te TV8’de ekranlara gelen Aşk-ı Roman 4. bölüm ile izleyenleri karşılayacak. Bu hafta itibari ile başlayan dizi, hafta içi her gün yayınlandığı için 4. bölümü bu akşam itibari ile ekranlarda olacak.

Aşk-ı Roman 4. Bölüm Hikayesi Nasıl Gelişecek?

Yapılan resmi açıklamalara göre Aşk-ı Roman 4. Bölüm ile hikaye kaldığı yerden devam edecek. Kaan ile Solmaz’ın arasındaki buzların erimeyeceği yeni bölümde, Solmaz, Nurullah ile arasında hiçbir şey olmadığını Kaan’a anlatmaya çalışacak. Kaan ise Nurullah ile Solmaz’ı bir arada gördükten sonra artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyerek Solmaz’ın umutlarını tüketecek. Solmaz’ın kavga etmesini istemese de çalışmalarına ağırlık veren Kaan, yeniden dövüşebilmek adına daha da hırslanır.

Duru ise Lider’in kendisinden özür dilemesi ile birlikte ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Lider’e yakınlık kurmaya başlayan Duru, aynı zamanda Leman’ın da desteğini alır. Fakat Lider’in aklında ve gönlündeki tek isim Solmaz’dır. Solmaz ise bu durumdan hoşlanmaz ve Lider’e sert bir şekilde tepki gösterir.

Aşk-ı Roman 4. bölüm son sahnelerinde ise karşı karşıya gelen Solmaz ile Kaan arasında sürpriz gelişmeler yaşanır. İki isim de birbirine aşık olduğunu itiraf edemese de birbirine karşı ılımlı yaklaşmaya başlayan çift, bir şeyleri değiştirebileceğine inanır.

Yeni bölümde aşkın kaldığı yerden devam edeceği Aşk-ı Roman, bu akşam itibari ile ekranlarda olacak. İlk bölümü oldukça fazla tepki çeken dizinin, yeni bölümüyle nasıl değerlendirileceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler