Ana SayfaÜnlülerAsena, yıllar sonra akrabasına kavuştu. Belediye başkanı öz kuzeni çıktı!

İlgili Postlar

Asena, yıllar sonra akrabasına kavuştu. Belediye başkanı öz kuzeni çıktı!

Tiyatro için Yalova’ya giden Asena, büyük bir şokla karşılaştı. Belediye Başkanı’nın öz kuzeni olduğunu öğrendi. Olayı kamera şakası sanan Asena, çok geçmeden olayın gerçek olduğunu öğrendi. İşte detaylar…

Ünlü oryantal Asena, ‘Evlilik Curcunası’ isimli tiyatro oyununu sahnelemek için Yalova’ya gitti. Asena, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın büyük sürprizi ile karşılaştı. Belediye Başkanı ile öz kuzen olduğunu öğrenen Asena, müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Asena, paylaşımına “Sayın Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman oyun öncesi bizi kabul etti. Başkanımız bana dönüp ‘Asena sana bir sürprizim var, hazır mısın?’ dedi. Ben de ‘Güzelse neden olmasın?’ dedim. Sonrasında haykırarak ve coşkuyla bizim kuzen olduğumuzu söyledi. Kamera şakası zannettiğim esnada bütün ailemizin isimlerini ve soyağacımızı çıkarıp bana verdi. Baktım ki tüm isimler doğru. Şu anda yıllar sonra kavuştuğum kuzenim Vefa Salman’ı ve diğer yeğenim Özlem Salman’ı sevgiyle kucaklıyor ve bir daha birbirimizden asla kopmamayı yürekten diliyorum. Hoşgeldiniz hayatıma ve hoşgeldim hayatımıza.” notunu yazdı.

İşte Asena’nın o paylaşımı…

Asena kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler