Ana SayfaDedikoduAsena Atalay:" Hala Ne İstediğimi Bilmem"

İlgili Postlar

Asena Atalay:” Hala Ne İstediğimi Bilmem”

Asena Atalay:” Hala Ne İstediğimi Bilmem”

Eski eşi Caner Erkin’le yaşadığı dava süreciyle magazin gündeminden düşmeyen Asena Atalay, sosyal medya hesabından doğum gününü kendini anlatarak kutladı. Çok zor günler geçeren, sıkıntılı bir boşanma sürecini atlatan Asena Atalay için denmeyen kalmamıştı.

“Her Geçen Gün Daha Güçlüyüm,Daha Kendimim”

Asena Atalay 27 yaşının mesajını sosyal medya hesabından verdi. Zor günlerden geçen ve yeri geldiğinde sayfa sayfa haber olan Asena Atalay bu günleri atlatmış gözüküyor. Caner Erkin ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra kendini işine ve boşanma süresini daha az yara alarak sonlandırmaya adayan Asena Atalay 27 yaşına mutlu ve huzurlu girdi.

Asena Atalay sosyal medya hesabından şu notu paylaştı, “Her geçen gün daha farkındayım, daha güçlüyüm, daha kendimim, daha özgürüm. Hâlâ ne istediğimi bilmem zaman zaman, ama ne istemediğimi çok iyi biliyorum artık. Daha çok yolum var biliyorum. Dik, engebeli. Gelsin habersiz fırtınalar uçursun çatımı, bacamı. Hiç telaşım yok. Ne? Nasıl? Ne zaman? geliyorsa, gelsin! Hazırım. Nasılsa evren arkamda! 21.11 İyi ki doğdum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler