Ana SayfaÜnlülerArtık Rap Müzik de OnAir Sahne’de Buluşuyor

İlgili Postlar

Artık Rap Müzik de OnAir Sahne’de Buluşuyor

OnAir Sahne hem müzisyenlerden hem dinleyenlerden son dönemde gelen yoğun talepler doğrultusunda Rap müziğin de örneklerini sunmaya başladı. Artık rap müzik de OnAir Sahne’de buluşuyor. İşte detaylar;

Murat Özel Onur Air Sahne’de

Murat Özel’in Varmeta ile birlikte gerçekleştirdiği Rock-Rap tarzındaki şarkı “Karantina” ile ufaktan aralanan Rap dünyası, OnAir Sahne’de artık daha sık yer bulacak.

Murat Özel Kimdir?

Hedeflerine İlerliyor

M. Batuhan Dursun, uzun yıllar dinlediği rap müziğine 2014 yılından itibaren kendi sözlerini yazmaya başlamış genç bir müzisyen. 2021 yılında ilk single’ı olan “Altıpatlar”ı çok sevdiği rap kültürüne ekleyen El Drago, aktif olarak yazmaya devam ediyor ve kariyerini sürekli ileriye götürme hedefinde ilerliyor.

Artık Rap Müzik de OnAir Sahne’de Buluşuyor

El Drago yeni yayımlanan şarkısı “Homie” ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu şarkıyı yazarken şu anki benliğimi, bir şeylerin zamanının geldiğini, şu an bulunduğum konum ve olmak istediğim konumu, üstüme geldiklerinde fazlasıyla karşılık verdiğimi ve olmak istediğim konumda yapacağım şeylerden bahsettiğim, anlattığım bir şarkı olmasını istemiştim. Sonunda da ortaya böyle güzel bir şarkı çıktı.”

El Drago – Homie

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler