Ana SayfaYaşamArtık En Doğalı Köyde.com’da

İlgili Postlar

Artık En Doğalı Köyde.com’da

Doğala ulaşmak, en lezzetli ve sağlıklı ürünleri tüketmek isteyenler için Köyde.com açıldı! Türkiye’nin her bir noktasına doğallığı sunan mağazaya, online alışveriş kolaylığı ve en iyi ürünlere en ekonomik fiyatlar ile ulaşmak mümkün.

Organik Ürünlerin Merkezi

Rizeli ailenin 3. kuşak temsilcileri, şehir yaşamında doğal ve organik ürünlere ulaşmakta sorun yaşayanlar için Köyde.com projesiyle büyük kolaylıklar sunuyor. Organik ve her bölgeye has ürünleri, yöresinden direk son tüketiciye, bütçe dostu fiyatlarla sunan Köyde.com kısa süre içerisinde doğal ve organik ürünlerin merkezi haline geldi.

Titiz araştırmalar sonucunda Türkiye’nin her bölgesinden, bölgeye has lezzetleri doğal üreticileriyle anlaşarak portföyüne ekleyen Köyde.com’da, tüm ihtiyaçları bulmak mümkün. Üstelik gıda için özel teslimat seçenekleriyle siparişlerini ulaştıran Türkiye’nin “En Doğal” girişimi; ısı yalıtımlı, dayanıklı ambalajlarıyla ürünleri sorunsuz ve hızlı bir şekilde kapınıza kadar getiriyor.

Her Şeyin En Doğalı Köyde

Bal, tereyağı, peynir çeşitleri, doğal pekmez, reçel, helva, et, arı ürünleri ve çay gibi farklı ürün ve yiyeceklerin en doğalını sunan Köyde.com üstelik açılışa özel fiyatlarıyla oldukça cazip. Soğuk sıkım zeytinyağı gibi yöresel lezzetlerin yer alacağı online mağaza, araştırma yapmaya gerek bırakmadan her ürünün en doğalını bir tık kadar yakınınıza getirdi.

Kadın Girişimciye Destek Sağlıyor

Sunmuş olduğu fırsatların yanı sıra Köyde.com’un en büyük destekçisi kadın girişimci kooperatifleri. Anzer Balı Kadın Girişim Kooperatifi gibi yöresel lezzetleri doğal olarak üreten kadın kooperatifleri, bölgelerinin en özel ürünlerini Köyde.com aracılığıyla sunma fırsatı bulurken, Köyde.com bölgesel girişimleri de destekleyerek büyük bir sosyal sorumluluk örneği sergiliyor.

Önümüzdeki 1 yıl içinde Türkiye’nin her yöresinden gerçek doğal ürünleri sizlerle buluşturmayı hedefleyen Köyde.com, doğala ve organik ürünlere ulaşmak isteyenlere reddedilmeyecek bir teklif sunuyor. Katkısız, herhangi bir kimyasal olmayan lezzetlerle sağlıklı yaşam bir tık kadar uzağınızda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler