Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Yeni Bölümünde Yeşilçam Sürprizi

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Yeni Bölümünde Yeşilçam Sürprizi

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar’da yarın Serpil Örümcer’e yer verilecek. İşte detaylar.

18 yıldır ekranlara gelen Arka Sokaklar’ın yeni bölümü yarın akşam ekranlara gelecek. Her Cuma akşamı yeni bölümü ile Kanal D’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde vefalı bir davranış yer alıyor.

Arka Sokaklar’da Serpil Örümcer Rüzgarı Esecek

Bayan Bacak olarak Türkiye’nin tanıdığı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günde magazin gündeminde yer almıştı. Ünlü oyuncunun geçim sıkıntısı yaşadığı ve fotoğraflarını satarak geçimini sağlamaya çalıştığı öğrenilmişti. Bu durum sonrasında ise Arka Sokaklar yapım ekibi harekete geçti. Yeni bölümlerde Serpil Örümcer’e yer veren ekip, böylece oyuncunun yeniden sette yer almasını ve para kazanmasını sağladı. Konuk oyuncu olarak Arka Sokaklar yeni bölümünde rol alacak olan Örümcer, Müjgan karakteriyle yıllar sonra sevenlerinin karşısında yer alacak. bu durum özellikle oyuncuyu oldukça sevindirmiş durumda. Daha öncesinde haber kanallarında yer alan ve zor günler geçirdiğini hüzünlenerek anlatan Serpil Örümcer, Arka Sokaklar sonrasında farklı projelerde de yer alabilir.

Arka Sokaklar Yeni Bölümünde Yeşilçam Sürprizi
Arka Sokaklar Yeni Bölümünde Yeşilçam Sürprizi

“Çok Mutluyum”

Konuyla ilgili açıklama yaparak hem rolüne dair hem de teklif hakkında açıklamalarda bulunan Serpil Örümcer, yeni rol teklifi için çok mutlu olduğunu söyledi. Aylin komiserin ev sahibi Müjgan karakteri olarak dizide rol alacak Serpil Örümcer, dizide Aylin’in arkadaşı Hakan’dan hoşlanmadığı için sert bir karakter olarak rol yapacak.

Yeni rolüyle ilgili açıklamalarda bulunan Serpil Örümcer, “Benim resimlerimi, plaklarımı başka birileri satıyor. İnternete giriyorum saatimi, kitabımı satıyorlar ama kimin sattığını bilmiyorum. Ben de resim yapmaya karar verdim. Durumum pek iyi değil kirada oturuyorum, elektrik, su faturalarımı hiçbir şekilde ödeyemedim kötü bir vaziyetteyim. Bundan dolayı dedim ki ‘Ben ne yapıyorum, başkaları benim üstümden para kazanıyor.’ Resimlerimi satmaya karar verdim. Elektriğimi, suyumu, doğalgazımı, kiramı ödeyebileyim diye böyle yola çıktım. Bu zor günlerimde bir baktım ki Arka Sokaklar dizisinden teklif geldi, hemen oynamaya karar verdim ve inanılmaz mutlu oldum.” dedi.

16 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde usta oyuncunun rol aldığı sahneler ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler