Ana SayfaÜnlülerArif Sağ: “ Halkıma İhanet Ettim”

İlgili Postlar

Arif Sağ: “ Halkıma İhanet Ettim”

CNN Turk’te yayınlanan Afiş programına konuk olan Türk halk müziği sanatçısı ve bağlama üstadı Arif Sağ, müzikal kariyeri ile ilgili Aslı Öymen’e önemli açıklamalarda bulundu. Bir dönem yaptığı arabesk müzikle ilgili, “Ben o zaman halktan özür diledim, ihanet ettiğimi söyledim. Bu toplumun, gecekonduda yaşayan insanların hayalleriyle oynayan, onlara bu senin kaderindir diyen zihniyeti burada da kınıyorum” diye konuştu.

İşte Arif Sağ’ın o açıklaması; “Bunu ben de yaptım. Ben o zaman kalktım özür diledim ihanet ettiğimi söyledim. Ben kendi halkıma geldiğim insanlara böyle bir dönem ihanet ettim. Bunu bilerek mi yaptım bilmeyerek mi yaptım çok farklı bir şey ama ben onu kendi açımdan bir ihanet olarak nitelendiriyorum” diye devam etti.

Akciğer kanseri teşhisi konulan Arif Sağ, geçtiğimiz aylarda tedavi için Küba’ya gitmişti. Türkiye’ye döndükten üç gün sonra soluğu eğitmenlik yaptığı Avcılar Konservatuvarı’nda alan Arif Sağ, uzun süre sonra ilk kez merdivenleri tek başına çıktığını belirtmişti. Hastalığın yorgunluğunu üzerinden atmış görünen sanatçı, Küba’ya gidişinin ardından sevenlerinin kendisine yakınlık gösterdiğini anlatıp, “Ben sevilecek bir insanım. Beni sevmeye devam etsinler” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler