Ana SayfaDedikoduArda Kural: Annem Şikayet Edince Sokakta Yaşamaya Başladım

İlgili Postlar

Arda Kural: Annem Şikayet Edince Sokakta Yaşamaya Başladım

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara geri döndü. Yaşadığı zor günleri geride bırakan oyuncu Arda Kural “Annem şikayet edince sokakta yaşamaya başladım” dedi.

“Geri Dönüyorum”

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kural, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

2000’li yılların sevilen oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Saçlarının imajını değiştiren ve zayıfladığı görülen Kural’ın bu hali sevenlerini mutlu etti.

“Annem Bana Ders Vermek İçin Polise Şikayete Etti”

Oyunculuk kariyerinin zirvesindeyken psikoz tanısı konulan ve bir süre akıl hastanesinde tedavi gören Arda Kural, sokakta yaşamak zorunda kaldı. Sokakta kaldığı günlerden bahseden Arda Kural, “Bir gün anneme gittim ve o psikolojideyken bana olan davranışlarını yanlış anladım. Sonra o zamanki bir hisle anneme ‘seni öldüreceğim’ dedim. O da bana bir ders vermek için polisi çağırdı. Polisler eve gelip beni oradan uzaklaştırdı. Son 3 gün falan dışarıda kaldım” dedi.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı Canlı Yayında Biraraya Geldi!

Arda Kural: Annem Şikayet Edince Sokakta Yaşamaya Başladım

İsteyerek sokakta kalmadığını belirten Kural, sözlerine şöyle devam etti: “Benimki gerçekten öfke bozukluğuydu, psikolojim çok bozuktu. Annem beni düzeltmek için uğraştığı için bana o şekilde davranmış. Bunu çok sonra anladım. Hatta sokakta kaldığım zaman soğuktan donarak ölecektim. Sonra annem beni eve aldı. Kimse isteyerek sokakta kalmaz zaten.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler