Ana SayfaDizilerAras Bulut İynemli Yeni Sezon Dizisiyle Show TV’de

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli Yeni Sezon Dizisiyle Show TV’de

Aras Bulut İynemli İçerde dizisindeki ‘Mert’ karakterinden sonra iddialı bir projeyle yeni sezonda Show TV’de olacak. Yeni dizisiyle başrolde yer alacak yetenekli oyuncunun, yeni dizisinin adı da kendi adını taşıyacak.

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli; haziran ayında 39. Bölümüyle final yapan İçerde dizisinde, gösterdiği performansı ile çok beğenildi. Dizi çalışmalarına ara vermeden hemen yeni dizi projesine başlayan oyuncu, yine Ay Yapım’la çalışmalarına devam ediyor. Çalıştığı son dizinin adının da kendi ismini taşıması ilginç tesadüf.

Aras Bulut İynemli ‘Aras’ Dizisiyle Geliyor!

Yakışıklı oyuncu İynemli; yeni dizisi ‘Aras’ ile Aras kod adlı mafya dizisinde başrol alacak. İçerde dizisine benzer formatta olacak filmin yönetmenliğini ise yine İçerde dizisinin 2. yönetmeni Sinan Öztürk üstleniyor. Yönetmen Öztürk; daha önce Türker İnanoğlu’nun imza attığı, Arka Sokaklar dizisinde tam 6 sezon ikinci yönetmenlik yapmıştı. Aras dizisinin sürükleyici hikayesini ise usta senarist Gökhan Horzum kaleme alıyor. Merak edilen dizi yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Aras Dizisindeki Diğer Oyuncular Kimler?

Aras dizinin projesinde genç oyuncu İynemli’nin başrol arkadaşının kimler olacağı kesin netleşmedi. Yeni projede; Kara Sevda dizisinde Asu rolünü canlandıran Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Bodrum Masalı dizisinde Su karakteriyle rol alan Dilan Çiçek Deniz’in de rol alabileceği söylentileri var. Dizinin diğer oyuncu kadrosu hakkında ise henüz bilgi verilmedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler