Ana SayfaDizilerArabistan'da Türk Oyuncu Furyası Devam Ediyor

İlgili Postlar

Arabistan’da Türk Oyuncu Furyası Devam Ediyor

Türkiye’de özellikle Star TV’de yeni başlayan Cesur ve Güzel dizisindeki başrol oyuncusu olan Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ, Arabistan’da oldukça dikkat çekiyor.

Arabistan’da Çok Popüler!

Bugüne kadar iki ismin birlikte yer aldığı diziler oldukça dikkat çekiyordu. Öyle ki özellikle Kıvanç Tatlıtuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkı Memnu gibi diziler Arabistan kanallarında da yayınlanmaya başlanmış ve pek çok kişi, bu diziler ile Kıvanç Tatlıtuğ tanımıştı.

Yeni başlayan Cesur Ve Güzel dizisinde de yine Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün oldukça dikkat çekti. Suudi Arabistan’a yönelik yapılan son ankette ülkede en çok sevilen ve beğenilen oyuncular belirlendi.

Enler Belli Oldu

En iyi Türk erkek oyuncu dalında Kıvanç Tatlıtuğ, en iyi Türk kadın oyuncu dalında ise Tuba Büyüküstün yapılan oylamalar sonucunda birinci oldu. Bu oylama ile birlikte iki oyuncu, ülkede çok sevildiğini de tekrar gözler önüne sermiş oldu. Öyle ki bugüne kadar iki ismin birlikte yer aldığı dizi Cesur ve Güzel ülkede oldukça dikkat çekmiş ve Arabistan’da da oldukça ilgi ile takip edilmişti. Bu bakımdan anket öncesinde favori isimler arasında Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün yer alıyordu.

Oylama sonrasında bu iki ismin birinci olması bu bakımdan sürpriz olarak değerlendirilmedi. Arap dünyasında gerçekleştirilen ankette Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yanı sıra özellikle dünyanın pek çok farklı bölgesinde ön planda olan oyuncular ve sanatçılar yine oylamada üst sıralarda yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler