Ana SayfaKimdirAnnie Marie Kimdir?

İlgili Postlar

Annie Marie Kimdir?

Ülkemiz de özellikle cizreli Mehmet olarak tanınan vatandaş ile bir müzik uygulama programı üzerinden yapmış olduğu düet ile daha çok tanınan takip edilen ve sevilen şarkıcı haline gelen dünyaca ünlü ismi yakından tanıyalım..


Bugün Doğan Ünlüler

HAYATI VE KARİYERİ

Şarkıcı Anne-Marie Rose Nicholson, 7 Nisan 1991 yılında Essex, İngiltere’de dünyaya geldi. Babası İrlandalı annesi ise Essexli. Altı yaşındayken Sefiller gösterisinde rol aldı.

Ayrıca dokuz yaşından beri dövüş sporlarıyla ilgilendi ve 2002 yılında Dünya çapında iki tane altın madalya kazandı. 2007 yılında ise bir tane altın ve gümüş madalya kazanan ünlü şarkıcı bu spor dalı sayesinde disiplini ve odaklanmayı öğrendiğini açıkladı.

https://www.youtube.com/watch?v=rOhHUPLUNS0

Bir şarkıcıyla tanıştıktan sonra Elton John’ın Rocket Music plak şirketinde vakit geçirmeye başladı ve daha sonra şarkı söyleyebildiğini fark etti. 2013 yılında mini albüm çıkardı. Özellikle Summer Girlşarkısı Ed Sheeran‘ın bile dikkatini çekmişti.  Rudimental grubunun şarkılarının arka vokalinde de yer alan güzel şarkıcı daha sonra solo olarak ‘Karate‘ ve ‘Gemini‘ isimli şarkılarını yayınladı. Ancak adını Clean Bandit ile birlikte yaptığı ‘Rockabye‘ isimli şarkısıyla duyduk!

Birçok listede bir numaraya yerleşen güzel şarkıcı ilk stüdyo albümünü ise 2017 yılı içerisinde yayımlamayı düşünüyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler