Ana SayfaDizilerAnne dizisinde büyük katliam! Turna öldü mü?

İlgili Postlar

Anne dizisinde büyük katliam! Turna öldü mü?

Sevilen dizi Anne’de inanılmaz bir katliam yaşandı. Her bölümüyle izleyiciyi etkilemeyi başaran dizide, Turna’ya ulaşmak için Şule’nin evine giden Zeynep öğretmen hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Şule, Cengiz ve arkadaşı salonun orta yerinde kanlar içinde yatıyordu. Bu manzara, izleyicilerin dizinin final yapacağını düşünmesine neden oldu. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarının sezona damgasını vuran sevilen dizisi Anne’de her bölümde olduğu gibi bu bölüm de heyecanlı anlar yaşandı. Dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde Zeynep öğretmen annesi ve sevgilisi tarafından kaçırılan Turna’yı öz annesi Şule’nin elinden almaya çalışıyor.

Şule’nin sevgilisi Cengiz, Zeynep öğretmenden 200 bin lira fidye istiyor. Zeynep, bu parayı bulmaya çabalarken izleyicilerin yüreklerini dağlıyor.

Parayı bulan Zeynep öğretmen bir türlü Cengiz’e ulaşamıyor. Öz annesi Gönül hanımın yardımı ile Şule ve Cengiz’in yaşadığı yeri öğrenen Zeynep, eve gittiğinde şoke eden bir manzara ile karşılaşıyor. Evin açık olan kapısından içeri giren Zeynep, salonun orta yerinde Şule, Cengiz ve arkadaşının kanlar içinde yattığını görüyor.

Ancak, Turna ekranda görünmüyor. Zeynep, salondaki koltukta Turna’nın yani Melek’in eşyalarını görüyor. Turna’yı göremeyince iyiden iyiye panik bir hal alıyor. Bu sahne ile sona eren bölüm, akıllara Turna’nın da annesi ve diğerleri gibi öldüğünü getirirken öte yandan kötü karakterlerin hayatını kaybetmesi halinde dizinin finale mi gideceğini getiriyor. İzleyiciler, nefes kesen dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü için sabırsızlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler