Ana SayfaDünyaAngelina Jolie, Kate Middleton'dan evliliğini kurtarmasını istemiş!

İlgili Postlar

Angelina Jolie, Kate Middleton’dan evliliğini kurtarmasını istemiş!

Brad Pitt ile olan örnek evliliğini bitirerek tüm dünyada konuşulan Angelina Jolie zor dönemlerde Düşes Kate Middleton’dan yardım istemiş. İşte ortaya çıkan olaylar.

Angelina Jolie ve Brad Pitt tüm dünyada örnek gösterilen evliliklerini 2016 yılında sona erdirmişti. 12 yıllık ilişkinin bitmesi iki taraf için de zor geçtiği bilinirken bu dönemlerde Angelina Jolie ile Kate Middleton sık sık bir araya gelmiş. İki ismin yakın arkadaş olduğu bilinse de aralarında böyle bir görüşme o dönemlerde gündeme gelmemişti.

Hala konuşuluyor

Angelina Jolie ve Brad Pitt ayrılmış olmasına rağmen hala konuşuluyor. Bu çiftin ne kadar popüler olduğunu ortaya koyarken, Angelina Jolie cephesinde işler sanıldığı kadar kolay gitmemiş. Gelen bilgilere göre Angelina Jolie, Cambridge Düşesi Kate Middleton ile görüşmüş ve evliliğini kurtarmak için tavsiye istemiş.  Tanıştıktan sonra yakın arkadaş olan iki ismin Angelina Jolie ile Brad Pitt’in sorun yaşadığı dönemlerde sık sık görüştüğü ve birbirlerine bu konuda destek olduğu açıklandı. Yabancı basında gündeme gelen bu haberler sonrasında iki isimden de bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler