Ana SayfaDünyaAngelina Jolie Brad Pitt'i Fiziksel Saldırıyla Suçluyor!

İlgili Postlar

Angelina Jolie Brad Pitt’i Fiziksel Saldırıyla Suçluyor!

2016’da yollarını ayıran Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki hukuk mücadelesi sürüyor. Jolie, bu kez ayrıldığı eski eşini 6 yıl önce kendisine ve çocuklarına fiziksel saldırıda bulunmakla suçladı. İşte detaylar;

İddialar Ağızları Açık Bıraktı

Fransa’da satın aldıkları bağ ile ilgili süren davada Angelina Jolie, mahkemeye belge sundu. Jolie, Brad Pitt’in özel jetleriyle yaptıkları bir uçak yolculuğu sırasında, sarhoşken kendisine ve iki çocuğuna saldırdığını iddia etti.

BBC’nin haberine göre; Ailenin Fransa’dan Los Angeles’a seyahati sırasında gerçekleştiği belirtilen olayda Angelina Jolie, Pitt’in kendisini kafasından tutarak sarstığını, bir çocuğunu boğazladığını ve diğerinin suratına vurduğunu savundu.

Brad Pitt Suçlamaları Reddediyor

Pitt’in, olayda sözlü şiddet de uyguladığı ve aile bireylerinin üzerine alkol döktüğü de iddia edilirken, ünlü aktör ise suçlamaları reddetti.

Jolie’nin 14 Eylül 2016’da gerçekleştiğini iddia ettiği taciz olayı, boşanma için mahkemeye daha önceden verilen belgelerde de yer alıyordu. Ancak oyuncunun avukatları tarafından salı günü yeniden mahkemeye sunulan belgelerde olayın detaylarına yer verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler