Ana SayfaÜnlülerAmber Heard ve Johnny Depp davasında yeni gelişme

İlgili Postlar

Amber Heard ve Johnny Depp davasında yeni gelişme

Amber Heard ve Johnny Depp davasında yeni gelişme. Boşanmalarından sonra birbirlerine karşılıklı olarak “iftira” davası açan Amber Heard ve Johhny Depp cephesine yeni bir gelişme yaşandı. Johhny Depp’in avukatlarından Amber Heard ile ilgili açıklama geldi.

Johnny Depp ve Amber Heard davasında Elon Musk tanık olacak! 100 milyon  dolar... - Fotomaç

Amber Heard’ün Johhny Depp’e 1 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ederek karalama davasında anlaşmaya gittiği öğrenildi.

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile Amber Heard, 2017 yılında 15 aylık boyunca devam eden evliliklerini bitirmişlerdi. 2018’de Washington Post’a bir makale yazan Amber Heard, taciz mağduru olduğunu ifade ederek eski eşi Johnny Depp’e dava açmıştı.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği “taciz” ve “iftira” davasında Haziran ayında Virginia’daki mahkeme jürisi  59 yaşındaki aktör Depp’in lehine karar vermişti.

BBC’nin aktardığı habere göre; Amber Heard, Aralık ayı başlarında, jürinin kararının bozulması veya tamamen yeni bir duruşma yapılması talebiyle temyiz başvurusunda bulunmuştu. Ancak Heard Pazartesi günkü açıklamasında, “Amerikan hukuk sistemine olan inancını yitirdiği için” uzlaşma yolunu seçtiğini açıkladı.

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki milyonlarca dolarlık hukuk savaşının  perde arkası - BBC News Türkçe

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler