Ana SayfaDünyaAmber Heard Hakkında Yeni İddialar

İlgili Postlar

Amber Heard Hakkında Yeni İddialar

Amber Heard hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Johnny Depp ile Amber Heard’ün yasalar önünde hesaplaştığı dava sürüyor. Bu kapsamda eski çifte yakın kaynaklar tanıklık yaptıkça da bugüne kadar bilinmeyen bazı gerçekler ortaya çıkıyor. Davanın önceki günkü duruşmasında da konuşan bir tanık aracılığıyla Heard ile Tesla’nın kurucusu ve artık Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk’ın ilişkisi masaya yatırıldı.

“Elon’ı Hiç Sevmedi”

Amber Heard’ün eski menajeri Christian Carino, güzel oyuncunun, Johnny Depp ile ayrılık sürecinde Elon Musk’la birlikte olduğunu ama aslında onu sevmediğini, sadece içinde bulunduğu boşluğu doldurmaya çalıştığını iddia etti. Carino, bu iddiasını “Amber bunu bir arkadaşına söylemişti” diyerek desteklemeye çalıştı.

Bir dönem Lady Gaga’nın nişanlısı olan Christian Carino, duruşmaya video aracılığıyla katıldı. Bu arada Carino’nun aynı dönemde hem Heard’ün hem de Johnny Depp’in menajerliğini üstlendiğini de hatırlatalım. Carino, mahkeme heyetine, ikisinin de menajerliğini üstlendiği o dönemde Depp ve Heard ile yakın bir iletişimleri olduğunu söyledi. Hatta anlattığına göre Heard ile Depp’in, 2015’te ayrılık kararı öncesi bir evlilik danışmanıyla görüşmelerini bile ayarladı.

Christian Carino tanıklığı sırasında, Amber Heard’den,  Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığına dair hiçbir şikayet duymadığını da sözlerine ekledi. Carino, artık Heard ve Depp ile yakın arkadaş olmadığını, her ikisinin de menajerliğini bıraktığını da sözlerine ekledi.

Depp İle Görüşme Ayarlamasını İstemiş

Carino, yollarını ayırdıkları ilk dönemde yani 2016 yılında Amber Heard’ün kendisinden Johnny Depp ile yüz yüze bir görüşme ayarlamasını istediğini söyledi. Bunun üzerine çifti, bir arkadaşının San Francisco’daki evinde bir araya getirdiğini sözlerine ekledi. Depp’in başta isteksiz olmasına rağmen sonra bu görüşmeyi kabul ettiğini söyleyen Carino o görüşmede eski çiftin evin açık havalı bölümünde birbirleriyle araya mesafe koyarak oturduklarını anlattı. Ev sahibinin eve döneceğini haber vermesinden sonra da bir otele geçtiklerini sözlerine ekledi.

Amber Heard Hakkında Yeni İddialar

Carino’nun anlattığına göre Heard ile Depp o görüşme sırasında tartışmaya başladılar. Bu görüşme, Depp’in Heard’e kendisini bıçaklamasını istediği görüşme. Carino’nun arkadaşının evinden bir otele geçen çift, orada büyük bir tartışma yaşamış ve bunun ses kayıtları da mahkemede dinletilmişti. Hatta o görüşmede Depp, cebinden bıçağını çıkararak Heard’den kendisini kesmesini istemişti.

“Johnny’nin Boluğunu Doldurmaya Çalıştı”

Christian Carino’ya Elon Musk ile Amber Heard’ün bir ilişki yaşayıp yaşamadığı da soruldu. Daha sonra da 2017 yılında Heard ile bu konudaki mesajlaşmaları okundu. Heard, o sırada menajeri olan Christian Carino’ya “Ayrılıkla başa çıkmaya çalışıyorum. Bu işlerin kamuoyuna yansımasından nefret ediyorum. Çok üzgünüm” mesajını gönderdi. Bunun üzerine Carino’nun Amber Heard’e gönderdiği yanıt ise şöyle: ” Ona aşık değilsin. Ve sen onunla içinde bulunduğun boşluğu doldurduğunu binlerce kez söyledin.” Heard de bu mesaja karşılık olarak “Biliyorum.. Ama yas tutmak ve iyileşmek için zaman istedim” diye yanıt verdi.

Carino o yazışmada Amber Heard’e eğer kamuoyunun bu kadar ilgisini çekmek istemiyorsa “über” ünlü kişilerle flört etmeyi bırakmasını da” öğütledi. Bu konuda yazdığı mesaj da mahkemede okundu: ” Eğer özel hayatınla basında olmak istemiyorsan o zaman ünlü kişilerle çıkma.”

“Birlikte Vakit Geçiriyorlardı”

Christian Carino’ya Depp’in avukatları tarafından Amber Heard ile Elon Musk’ın 2016 yılının Temmuz ayında flört edip etmediği de soruldu. Carino bu soruya şöyle yanıt verdi: “Flört edip etmediklerini bilmiyorum. Ama birlikte zaman geçiriyorlardı.” Carino, Heard ile Musk’ın ilişkisini, onu Depp ile San Francisco’da bir araya getirdiği görüşme sırasında öğrendiğini de sözlerine ekledi.

“Onu Sevdiğimi Bilsin İstiyorum”

Çiftin eski menajeri Carino tanıklığı sırasında, Amber Heard’den Johnny Depp ile ilgili olarak kendisine gelen bir mesajı da gündeme getirdi. Heard’ün yazdığı bir mesaj Depp’in avukatı tarafından duruşmada yüksek sesle okundu. Bu mesajda şunlar yazılıydı: “Bir sürü not yazdım, ona bir tanesini verir misin. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bunun bir yolu yok. Sonunda bekârım, kalbim ve zihnim temiz. Sadece onu (Johnny Depp) sevdiğimi ve üzgün olduğumu bilmesini istiyorum.”

Depp ile Heard’ün eski menajeri Carino, bu mesajda Heard’ün eski eşi Johnny Depp’i kast ettiğinden emin olduğunu vurguladı. Bu sözlerin ardından Christian Carino’ya “Heard’ün bir şekilde Depp ile uzlaşmak isteyip istemediği” soruldu. Eski menajer de bunun üzerine “Öyle olduğuna inanıyorum” diye yanıt verdi.

Doğum Gününü Kutladı

Bu yazışmaların üzerinden bir yıl geçtikten sonra Amber Heard ile Christian Corino arasında bir başka yazışma daha gerçekleşti. Buna göre de Heard “Aman Tanrım! Onu özlüyorum” diye yazdı. Carino, Heard’ün “özlüyorum” dediği kişinin Depp olup olmadığı sorulduğunda da bunu onayladı.

Bu arada duruşmada eski çiftin arasındaki suçlamalar sürüp giderken Heard’ün Depp’e mesaj yazmayı bırakmadığı da ortaya çıktı. Duruşmada Depp’in avukatı, Heard’ün, eski eşinin 9 Haziran’daki doğum gününü bir mesajla kutladığını da belirtti. Amber Heard, bunu da Christian Carino’ya 9 Haziran’da yazdığı bir mesajda “Onun doğum günün kutladım” dedi.

Musk Tanıklık Yapmayacak!

Amber Heard ile Elon Musk’ın ilişkisi o dönemde uzun süre konuşulmuştu. Hatta bazı iddialara göre Heard, henüz Depp ile evliyken Musk ile görüşüyordu. İkilinin, Depp ve Heard’ün evindeki asansörün güvenlik kamerasına takılan görüntüleri basına da yansımıştı. Duruşmada Johnny Depp, Musk’ın eski eşi Heard ile henüz evli oldukları sırada görüşmeye başladıklarına inandığını söyledi.

Bu arada Elon Musk’ın duruşmada tanık olarak dinleneceği ileri sürülüyordu. Fakat Musk’ın avukatı, onun tanıklık yapmayacağını açıkladı. Tanık olarak dinlenmesi beklenen bir başkası da James Franco idi. Depp ile evli olduğu dönemde Franco ile bir filmde oynayan Amber Heard’ün onunla da kaçamak yaptığı iddiaları ortaya atılmıştı. Tanıklık etmesi beklenen James Franco da duruşmaya katılmayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler