Ana SayfaDizilerAmazon Prime’da Yerli Dizi Düğüm Fragmanı Paylaşıldı

İlgili Postlar

Amazon Prime’da Yerli Dizi Düğüm Fragmanı Paylaşıldı

Amazon Prime yeni yerli dizi Düğüm’ün fragmanını paylaştı. Bergüzar Korel’in başrolündeki yeni dizi günün en popüler konularından birisi oldu.

Amazon Prime, Türkiye’deki yerli orijinal dizisini tanıttı. Düğüm adı verilen yeni dizide Bergüzar Korel başrolde yer alıyor. Düğüm, ilk yerli orijinal dizi olması nedeniyle Türkiye ve Amazon Prime için özel anlam taşıyor. Düğüm tanıtımı  “Hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz. Yoksa kaçar mı? Düğüm, 23 Şubat’ta Prime Video’da.” denilerek gerçekleştirildi.

Düğüm 23 Şubat’ta Yayınlanacak

Amazon Prime, 23 Şubat itibariyle yayında olacak. Son dönemlerde Türkiye’deki orijinal yapımlara ağırlık veren Amazon Prime, Şubat ayında da bir ilke imza atmıştı. Şubat ayında Rüyanda Görürsün adlı filmi izleyicilerle buluşturan Amazon Prime, şimdi ise yeni dizi projesiyle gündemde. Dizinin yapımcısı OGM Pictures.

Amazon Prime’da Yerli Dizi Düğüm Fragmanı Paylaşıldı
Amazon Prime’da Yerli Dizi Düğüm Fragmanı Paylaşıldı

Düğüm Dizisi Konusu Ne?

Tanıtım sonrasında dizini hikayesi de belli oldu. Dizide başarılı haberci Neslihan Turhan’ın çocuğu Can’ın yaşadığı olaylar aktarılıyor. Cinayeti işlediği iddiaları ile yargılanan Can’ın en büyük güvencesi ise haberci annesi. Ancak milyonlarca izleyicisi bulunan ve Tek Gerçek adlı programın sunuculuğunu üstlenen Neslihan Turhan için bu süreç çok kolay olmayacaktır. Bir yanda çocuğunun masum olduğunu ispat etmeye çalışan anne diğer yanda da tarafsız haberciliğini sürdürmek zorundadır.

Dizide Bergüzar Korel’in yanı sıra Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak oynuyor. Dizi haberci bir kadının başından geçenleri anlatan hikayesi ile Kuş Uçuşu adlı farklı bir yerli yapımla da benzetildi. Dizide Bergüzar Korel Neslihan Turhan, Serkan Altunorak Neslihan’ın akademisyen eşi ve Caner Cindoruk da cinayet büro komiseri olarak karşımıza çıkıyor. Bu üçlü arasında ise cinayetin aydınlatılması adına yoğun bir trafik yaşanacak.

Amazon Prime’daki ilk yerli dizi Düğüm’ün fragmanı şöyl;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler