Ana SayfaÜnlülerAlmeda Abazi'den hamilelik pozu

İlgili Postlar

Almeda Abazi’den hamilelik pozu

Almeda Abazi’den hamilelik pozu… Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi, sosyal medya hesabından hamile pozu paylaştı. Anne olmak için gün sayan Abazi, büyümüş karnı ile dikkat çekti. Almeda Abazi’nin bebeği kaç aylık oldu? Doğuma ne kadar süre kaldı? Merak edilen detaylar haberimizde…

Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman’ın Bebekleri Göründü!

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi bebeklerini bekliyor

Başarılı oyunculuk performansı ve yakışıklılığı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi ile gerçekleştiği evliliğinden dünyaya gelecek bebeğine kavuşmayı bekliyor. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, anne ve baba olmak için gün sayıyor.

Almeda Abazi kimdir?

Almeda Abazi’den hamilelik pozu

Check – up için gittiği hastanede yapılan kontroller sırasında hamile olduğunu öğrenen Almeda Abazi, şu sıralar altı aylık hamile. Bebeğini dünyaya getirmek için gün sayan Almeda Abazi, sosyal medya hesabından karnını gösterdiği bir hamile pozunu paylaştı. Erkek kardeşi ile birlikte çektiği pozunu hesabından paylaşan Abazi’nin paylaşımına takipçilerinden kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. Takipçileri, Almeda Abazi’ye güzel dileklerini iletti.

Tolgahan Sayışman kimdir?

İşte Almeda Abazi’nin hamilelik pozu

Almeda Abazi'den hamilelik
Almeda Abazi’den hamilelik

Ekranların en başarılı oyuncularından biri olarak yıllardır en başarılı oyuncularından olan Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz yıllarda büyük bir aşk yaşadığı Almeda Abazi ile yurt dışında sadece yakınlarının katıldığı bir düğün töreni ile dünya evine girmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler