Ana SayfaÜnlülerAlmeda Abazi hamile mi?

İlgili Postlar

Almeda Abazi hamile mi?

Almeda Abazi hamile mi? Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın geçen yıl dünya evine girdiği Almeda Abazi bebek mi bekliyor? Almeda Abazi anne, Tolgahan Sayışman da baba mı olacak? Mutlu haber nasıl geldi? Yaşadıkları şok karşısında neler yaşadılar? Almeda Abazi ne zaman anne olacak? Detaylar haberimizde…

Almeda Abazi, Tolga Sayışman’a Minnettarım…

Almeda Abazi hamile mi? Tolgahan Sayışman baba mı oluyor?

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Los Angeles’te gerçekleşen sade bir tören ile dünya evine giren ünlü çift Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, bebek mi bekliyor? Almeda Abazi, Fulya’da özel bir hastanede her yıl sağlık kontrolünden geçtiği gibi bu yıl da geçiyordu. Sonuçları alan ünlü çift, büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Almeda Abazi Kimdir?

Almeda Abazi kaç aylık hamile?

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin doktoru, “Tebrikler, anne ve baba oluyorsunuz.” diyerek müjdeli haberi verdi. İlk başta ne olduğunu anlayamayan çift, sonra bir anda kahkahalarla güzel haberi kutladı. Op. Dr. Banu Çiftçi kontrolünde, Almeda Abazi’nin 12 hafta hamile olduğunu gördü.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Müjdeyi verdiler

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti aldıkları müjdeli bebek haberi ile mutluluktan havalara uçarken, haberi ilk başlarda hiç kimse ile paylaşmamayı tercih etti. Ünlü çift, haberi ilk olarak geçtiğimiz hafta aileleri ile paylaştı.

Tolgahan Sayışman geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada “Yurt dışında gittiğim şehirlerde hem iş hem tatil yaptım aslında. Ama artık iş zamanı” diyerek çalışması gerektiğini söyledi. Fransa’da ünlü şarkıcı Beyonce’nin konserine de giden ünlü çift, konserde çok eğlendiklerini dile getirdi. Oyuncu Almada Abazi ise Beyonce’yi izlemenin çocukluk hayali olduğunu söyledi. Devamında ise “Benim çocukluk hayalim, Beyonce’yi çok seviyorum. Çocukluğumdan beri örnek aldığım birisi, o yüzden hayal gibiydi benim için. Tolga’ya minnettarım bu yüzden.” diyerek eşine teşekkür etti. Ünlü model Almada Abazi eşinin 914 bin TL değerinde lüks cip hediye etmesi hatırlatılınca “Büyük bir sürpriz oldu benim için.” diye konuşmuştu.

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çifti, geçtiğimiz yıl Şubat ayında Los Angeles’ta gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler