Ana SayfaYaşamGüzellikAlışveriş Melekleri 13 Kasım'da başlıyor!

İlgili Postlar

Alışveriş Melekleri 13 Kasım’da başlıyor!

Kanal D’de yepyeni ve eğlenceli bir yarışma programı başlıyor: Alışveriş Melekleri…  Kanal D’de gündüz kuşağına moda heyecanı geliyor! Sunucu olarak iki başarılı ismi barındıran Alışveriş Melekleri adlı programın detayları ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Alışveriş Melekleri sunucuları

Kanal D’de ekranlarında sabah kuşağında yayınlanacak olan yepyeni ve eğlenceli bir yarışma programı: Alışveriş Melekleri’nin sunucu ları ise, İvana Sert ve Kemal Doğulu. Daha önce de bu tarz bir yarışma programında jüri üyeliği yapmış olan İvana Sert ve Kemal Doğulu’ nun hem sunuculuğunu hem de juri üyeliğini yapacakları program, hafta içi her gün gündüz kuşağında izleyicisi ile buluşacak. “Alışveriş Melekleri” 13 Kasım’da başlayacak.

Alışveriş Melekleri proğramının içeriği

Kanal D’de ekranlarında sabah kuşağında yayınlanacak olan yepyeni ve eğlenceli bir yarışma programı Aleşveriş Meleklerinin içeriği ise şöyle: Yarışmacılar bu kez seçtikleri “Melekler“ ile yarışıp, büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak. Moda programlarının fenomen yarışmacıları Ayşegül Doğan, Nihal Candan ve Simay Tokatlı’nın yarışmacılara koçluk edeceği programda, yarışmacılar ve melekleri, jüri üyelerinin belirlediği konsept ve bütçeye göre tarzını yaratacak ve günün en yüksek puanı almaya çalışacaklar. “Alışveriş Melekleri” 13 Kasım’da başlıyor.

Alışveriş Melekleri’nde büyük bir ödülde var!

“Alışveriş Melekleri” 13 Kasım’da başlayacak olan programda büyük ödül var. Tüm hafta boyunca jürinin karşısına çıkan ve en yüksek puanı alan melek ve yarışmacısından oluşan  Kanal D’de ekranlarında ekip haftanın ödülü olan 10.000 TL’yi almaya hak kazanacak.

Yeni program

Kanal D’de gündüz kuşağına moda heyecanı geliyor! Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak “Alışveriş Melekleri ” büyük ödül 10 bin TL için Pazartesi’den itibaren yarışmaya başlayacaklar. İvana Sert ve Kemal Doğulu’ nun hem sunuculuğunu hem de juri üyeliğini yapacakları “Alışveriş Melekleri” 13 Kasım’da başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler