Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan Demet Akalın açıklaması! Barışmadılar mı?

İlgili Postlar

Alişan’dan Demet Akalın açıklaması! Barışmadılar mı?

Alişan’dan Demet Akalın açıklaması! Barışmadılar mı? Yıllar öncesinde birbirlerine küsen iki ünlü isim Alişan ve Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde barışma sinyalleri vermişti. Demet Akalın, Alişan’a zeytin dalı uzatmıştı. Alişan’ın ne yanıt vereceği merak edilirken, sonunda beklenen yanıt geldi. Alişan, Demet Akalın’ın zeytin dalına nasıl yanıt verdi? Barıştılar mı? Yıllar süren küslük bitti mi? Detaylar haberimizde…

Alişan İle Buse Varol Bebekleri İçin Akmerkez’de!

Alişan ve Demet Akalın küslüğü

Ünlü türkücü Alişan ve ünlü şarkıcı Demet Akalın, yıllar önce küsmüşlerdi. İki eski dost, yıllar sonra barışma sinyalleri vermişti. Alişan, geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı programda Demet Akalın ile küslükleri hakkında konuşurken “Benim programım bittiği zaman arkada ağlayan bir ekip var ve 5 dakika sonra atılan tweet’ler bilmem neler var. Ben bunları unutamıyorum. Gözümün önüne geliyor.” diye konuşmuştu. Alişan’a, Demet Akalın’ın yanıtı gecikmemişti.

Alişan kimdir?

Demet Akalın’dan Alişan’a zeytin dalı

Alişan’ın konuk olarak katıldığı programa mesaj yolu ile dahil olan Demet Akalın, küslükleri ile ilgili gönderdiği mesajda “Acıyor, acıyor’ diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral Tv müzik ödüllerinde ben ‘En iyi kadın popçu’ ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona…” diye yazmıştı.

Demet Akalın kimdir?

Alişan’dan Demet Akalın açıklaması: Zeytin arazisi lazım

Demet Akalın’ın zeytin dalı uzattığı Alişan’ın yanıtı merak ediliyordu. İki ünlü ismin barıştıkları düşünülürken, Alişan sürpriz yaptı. Alişan, Demet Akalın’ın zeytin dalı açıklaması ile ilgili “Hakaretler vardı, programım bittiğinde atılan tweet’ler vardı. Bunların silinmesi için zeytin dalı değil zeytin arazisi lazım.” diye konuştu.

Alişan ve Demet Akalın’ın yıllar süren küslüğü bitecek derken, Alişan’ın açıklaması umutları suya düşürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler