Ana SayfaÜnlülerAlişan hocasını ziyaret etti

İlgili Postlar

Alişan hocasını ziyaret etti

Alişan hocasını ziyaret etti… Ünlü şarkıcı Alişan, hocası Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu’nu ziyaret etti. Alişan, hocası Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu’na yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar…

Alişan, Hakan Hatipoğlu’na bebekleri için beşik kertmesi teklifi etti!

Alişan, Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu ziyaret etti

Fantezi müziğin güçlü ismi Alişan ünlülerin hocası olarak bilinen Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu ziyaret etti. Memişoğlu ailesi ile sıkı dost olduğu bilinen ünlü şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Baba olmayı bekleyen sanatçı yaptığı paylaşımda “Hocamla derin sohbetler ” ifadelerini kullandı.

Alişan kimdir?

Alişan’dan hocasına ziyaret

Ünlü şarkıcı Alişan, yapımcı dostu Burak Memişoğlu ve Metafizik Uzmanı Salih Memişoğlu’nu ziyaret etti. 2015 yılında evinin duvarına yazılan İbranice yazılarla kendisine yapılan büyüleri kamuoyu ile paylaşan Alişan, 2016 Mart ayında Salih Memişoğlu’nun başından geçen gerçek ve esrarengiz olayların işlendiği “AZAZİL 2 BÜYÜ” sinema filminde de yakın dostu Burak Memişoğlu’nun isteği üzerine rol almıştı. Filmin galasında muskasını göstererek “ Allah’ın izni ile büyü kişiyi her şeyden koruyor. Kötülüklerden korunmak için muska taşıyorum. Hayatımda güzel bir dönüşüm yaşıyorum” diyerek Salih Memişoğlu’na teşekkür etmişti.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz aylarda dizi setinde tanıştığı güzel oyuncu Buse Varol ile dünya evine girmişti. Evliliğinin en mutlu günlerini yaşayan Alişan, baba olma heyecanı yaşıyor. Alişan’ın eşi Buse Varol hamile ve doğum için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler