Ana SayfaÜnlülerAlişan "Hayatımın En Doğru Kararını Verdiğim Gün"

İlgili Postlar

Alişan “Hayatımın En Doğru Kararını Verdiğim Gün”

Alişan evlilik yıldönümünü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takipçileri pile paylaştı. Şarkıcı “Hayatımın en doğru kararını verdiğim gün” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Hayatımın En Doğru Kararını Verdim

Üç yıl önce Buse Varol ile hayatını birleştiren Alişan evlilik yıldönümünü kutladı. Şarkıcı, Instagram hesabından düğün gününe ait bir video yayınladı. Paylaşımına şu notu ekledi;

“Hayatımın en doğru kararını verdiğim ve imzasını attığım günün yıl dönümü bugün… Aile kurduğum, yuva kurduğum gün bugün… 3. yılımız bitti, 4. yılımıza giriyoruz aşkım ve ben seni ilk gördüğüm anda hissetiklerimin ne kadar doğru olduğunu bugün iki yavrumuzla daha da iyi anlıyorum. Birlikte ömür boyu inşallah, nice güzel senelere sevgilim… Seni çok seviyorum…” ifadelerini kullandı.

Buse Varol ise eşinin paylaşımına, “Ben de seni çok seviyorum kocacığım. El ele, diz dize yaşlanalım. İyi ki sen…” sözleriyle yanıt verdi. Alişan’ın paylaşımı çok sayıda yorum aldı.

10 Yılı Doldurduktan Sonra Devlet Resmi Olarak Verdi

Alişan Berna Laçin’in aşı olmasının ardından “Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya ‘Alişan nasıl aşı oldu?’ diye… Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, ‘Kızım ne zaman gazeteci oldun?’ diye Berna Hanım…” yorumunda bulunmuştu.

Berna Laçin Alişan’ın bu göndermesine cevap olarak “Benimle yatıp kalkıyor. Çok tontiş. Annem sormadı çünkü okur yazar, gazete okur, benim de yıllardır tüm köşe yazılarımı okur. Ben gazete çalışanı olarak 10 yılı doldurduktan sonra resmi olarak Devlet verdi yani sizin çevrelerde olduğu gibi gaydırı gubbak durum yok” dedi ve “Arkadaşlar 212’liyim basın çalışanı olarak kartı olanlara tanımlanmış aşı!” dedi.

Takipçilerinin Tepkisini Çekti

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla BionTech aşısı olduğunu duyurdu. Laçin’in aşı olması bazı takipçilerinin tepkisini çekti.

Laçin, “Sana nasıl sıra geldi?” diye soran takipçilerine, “Arkadaşlar 212’liyim Basın çalışanı olarak kartı olanlara tanımlanmış aşı” cevabını verdi. Laçin ayrıca, “Bu arada ‘ben aşımı bir başkasına devredebilir miyim?’ diye sordum, olmuyor, bu da bilginize. Bu arada eNabız üzerinden sık sık kontrol edin. Ben de öylesine diye baktım ve şaşırdım, her an size de çıkabilir . Piyango reklamı gibi oldu ama çıkınca insan ikramiye çıkmış gibi hissediyor” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler