Ana SayfaDedikoduAlişan Eda'yı Pişman Edecek

İlgili Postlar

Alişan Eda’yı Pişman Edecek

Alişan’dan, Nişanlısını Pişman Edecek Sözler: Çok Para Verdim Göstersene

Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile büyük aşk yaşayan Alişan çok mutlu gözüküyor. Birbirlerine çok aşık olan ve sosyal medya üzerinden sürekli fotoğraflar paylaşan çift, büyük aşk yaşıyor. Birlikteliklerini nişanla taçlandıran Alişan ve Eda çifti önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Alişan kameraları görünce nişanlısına “Yüzüğe çok para verdim göstersene.” dedi. Bu sözleri duyanlar “Eda’yı pişman edecek.” yorumunda bulundu.

Tek Taşın Değeri Tam 150 Bin Lira

Alişan sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile 29 Haziran’da nişanlanmıştı.Çifti, önceki akşam Etilerdeydi. Ayaküstü magazin muhabirleriyle sohbet eden Alişan Eda Erol’a “Yüzüğünü göstersene, çok para verdim” dedi. Eda Erol’un tek taşının değeri tam 150 bin lira. Gelinliğini Hakan Akkaya’ya diktireceğini söyleyen Eda Erol, “Düğün için büyük yer lazım, Ali Sami Yen Stadı olabilir” dedi. Fanatik Fenerbahçeli Alişan ise “Ali Sami Yen mi kaldı aşkım? Sen artık Fenerlisin. Bak ilk kavgamızı edeceğiz” karşılığını verdi.

Alişan’ın yüzüğünü göstermesini istemesi herkes tarafından “görgüsüzlük” olarak yorumladı. Alişan’ın bu sözleri üzerine Eda Erol’un pişman olacağına dair yorumlarda geldi.

Alişan eda erolu pişman edecek

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler