Ana SayfaKimdirAlican Sabunsoy Kimdir?

İlgili Postlar

Alican Sabunsoy Kimdir?

“Masterchef” yarışmacısının finalisti Alican Sabunsoy kimdir? Alican Sabunsoy kaç yaşında? Alican Sabunsoy aslen nereli? Alican Sabunsoy hangi burç? Alican Sabunsoy hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Alican Sabunsoy Kaç Yaşında? Alican Sabunsoy Aslen Nereli? Alican Sabunsoy Hangi Burç?

Alican Sabunsoy, 1 Ocak 1990 senesinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan Alican Sabunsoy, Oğlak burcudur.

Alican Sabunsoy Kimdir?

Alican Sabunsoy eğitim hayatını Mersin’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Mersin Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü”nü kazanan Alican Sabunsoy okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Okulda eğitim aldığı sıralarda bir hocası sayesinde gastronomi alanıyla ilgilenmeye başlayan Alican Sabunsoy kendini bu alanda geliştirmek adına eğitimler almıştır. Ardından pek çok restoranda staj yapan Alican Sabunsoy bir süre sonra şef olarak görevine devam etmiştir.

Adana’da bir uzak doğu restoranında şef olarak çalışmaya başlayan Alican Sabunsoy, 2013 senesinde İstanbul’daki bir Çin restoranında çalışmaya başlamıştır. Kendini geliştirebilmek için sürekli farklı mutfaklarda çalışan Alican Sabunsoy 2019 senesinde “Masterchef” yarışmasına katılmıştır. Hırsı ve azmiyle dikkatleri üzerine toplayan Alican Sabunsoy, doğduğu yörenin değerlerine bağlılığıyla jürilerin ve seyircinin kalbini kazanmayı başarmıştır. Yarışmada bir çok kez eleme potasına girmesine rağmen potadan başarıyla çıkan Alican Sabunsoy, yarışmanın finalistleri arasına girerek son ikiye kadar yükselmiştir. Final gecesindeki performansıyla ikinci olan Alican Sabunsoy gastronomi alanındaki çalışmalarına devam edecektir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler