Ana SayfaKimdirAli Yörenç Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Yörenç Kimdir?

En son Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisindeki Yiğit Karakteriyle akıllarda kalan Ali Yörenç Kimdir? Ali Yören nerelidir? Ali Yörenç kaç yaşındadır? Ali Yörenç hangi burçtur? Ali Yörenç Biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ali yörenç Kimdir? Ali Yörenç Nerelidir? Ali Yörenç Kaç Yaşındadır? Ali Yörenç Hangi burçtur?

23 Eylül 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali Yörenç 31 yaşında ve terazi burcudur.

Ali Yörenç Kimdir?

1.95 cm boyu olan; sarışın ve mavi gözlü bir erkek olarak özellikle genç kızların ekranlarda son derece dikkatini çekmiştir. Kendisi Yeditepe Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı bölümünde eğitim almış ve hala aynı bölümde eğitim almaya devam etmektedir.

Ünlü yapımcı Ece Yörenç’in oğlu olan Ali Yörenç, son dönemlerde hem yakışıklılığıyla hem de oyunculuğuyla yeni yeni dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç bir oyuncudur.

Bunun dışında kendisinin annesinden dolayı çok küçük yaşlarından itibaren sürekli dizi ve film setlerinde  bulunmasından dolayı oyunculuğa her daim merağı ve ilgisi olmuş; ancak kendisini bu konuda geliştirmeden sektöre atılmama kararı alarak ne kadar profesyonelce bir düşünce sahibi olduğunu herkese ispatlamıştır. Kendisi küçük yaşlarında okulunda çoğu piyeste ve gösteride yer alarak bu sektöre ne kadar yatkın olduğunu çevresindekilere ispatlamıştır.

Ali Yörenç’in kariyer hayatı

Kendince uygun zamanı bekledikten ve gerekli donanımlarını aldıktan sonra oyunculuk sektörüne hiç gecikmeden atılan Ali Yörenç, annesinin çekimlerini üstlendiği yapımlarda yavaş yavaş rol almaya başlamıştır. İlk olarak da bir dönem çok konuşulan dizi Kuzey Güney’in projesinde rol alarak da ilk oyunculuk deneyimini çok iyi bir dizi ortamında gerçekleştirmiştir.

O dizide yakışıklı ve zengin iş adamını canlandıran Ali Yörenç’in ilk tecrübesi olmasına karşın oyunculuğundan hem izleyiciler hem de set ortamındaki birlikte çalıştığı rol arkadaşları gayet memnun kalmışlardır.

Daha sonrasında ilk acemiliğini üstünden atan Ali Yörenç, yine annesi Ece Yörenç’in yapımcılığını üstlendiği pek çok başarılı dizi filmde rol almış ve bunlardan en bilinenleri Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Dudaktan Kalbe, Kurt Seyit ve Şura ve Medcezir gibi diziler olmuştur. En son olarak Kara Para Aşk dizisinde “Fatih” karakteri olarak oynamıştır.

Ali Yörenç’in özel hayatı

Ali Yörenç, “Türk Adriana Lima” olarak anılan Fatmagül Faki ile birliktedir. Kendisi eskiden Tuncay Şanlı’nın kız arkadaşı olan Fatmagül Faki, geçtiğimiz sezonlarda Survivor yarışmasına katılarak adından sıklıkla söz ettirmiş; yarışmadan döndükten sonra pek çok programda ve yarışmada kendisine yer bulmuş; o dönemlerde de Ali Yörenç’le tanışarak şimdilerde 2 yılı dolduracak bir ilişkiye imza atmışlardır. Ali Yörenç ve Fatmagül Faki hala birlikte oldukları gibi yakın zamanda kendilerinden evlilik haberi beklenmektedir.

Dizileri:

Yaprak Dökümü,

Aşk-ı Memnu,

Fatmagül’ün Suçu Ne,

Dudaktan Kalbe,

Kurt Seyit ve Şura ve Medcezir,

Kara Para Aşk,

Bu Şehir Arkandan Gelecek

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler