Ana SayfaÜnlülerAli Sunal'ın düğün tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Ali Sunal’ın düğün tarihi belli oldu!

Ali Sunal’un Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturacağı tarih belli oldu. Ali Sunal ne zaman evleniyor, çift düğün sonrasında nerede yaşayacak? Detaylar haberimizde…

Ali Sunal ve nişanlısı Nazlı Kurbanzade evleniyor

Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın oğlu ünlü oyuncu Ali Sunal, geçtiğimiz günlerde Nazlı Kurbanzade ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelmişti. Bir süre konu hakkında sessizliğini koruyan taraflardan Ali Sunal’ın annesi, dedikoduların ardından bir magazin programına telefon bağlantısı ile katılarak aşk iddiaları hakkında açıklama yapmış ve “Nazlı Kurbanzade ile nişanlanmadılar ama ilişki doğru. Müstakbel gelinimiz ile tanıştık. Beraberlikleri evliliğe doğru gidiyor.” demişti. Müjdeli haberin ardından nişan yüzüklerini takan çift, şimdi evlilik hazırlıkları içerisinde.

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade’nin düğün tarihi belli oldu

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade’nin düğün tarihleri sonunda belli oldu. Ali Sunal ve nişanlısı Nazlı Kurbanzade, 23 Mart günü dünya evine girecekleri iddia edildi. Çift, şimdilerde düğün hazırlıkları yapıyor. Nişanlısı Nazlı Kurbanzade’ye evlilik öncesi büyük bir jest yapan Ali Sunal, düğün sonrası oturacakları Kadıköy Fenerbahçe’deki lüks daireye 5 milyon lira ödedi.

Ali Sunal, daha önce de ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ile evlenmişti. 2011 yılında evlenen Bahadır ve Sunal çiftinin mutluluğu fazla uzun sürmemişti. Ünlü çift, evliliklerini sekiz ay sonra noktalamışlardı. Ali Sunal, şimdi nişanlısı Nazlı Kurbanzade ile ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Ali Sunal kimdir?

Nazlı Kurbanzade kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler