Ana SayfaÜnlülerAli Sunal'dan Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'a gönderme

İlgili Postlar

Ali Sunal’dan Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’a gönderme

Ali Sunal Bodrum’da magazin muhabirleriyle yaptığı kısa söyleşide üstü kapalı olarak Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’a gönderme yaptı.

Mart ayında Nazlı Kurbanzade’yle evlenen Ali Sunal, Bodrum’da eşiyle birlikte tatil yapıyor. Güldür Güldür ile sezon boyunca ekranlarda yer alan ünlü komedyen, programın tatile girmesi ile birlikte dinlenmeyi tercih ederken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan oyuncu, oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Sunal’ın Nazlı Kurbanzade’yle düğününden ilk görüntüler!

Ali Sunal’dan yeni projeler gelecek

Uzun zamandan beri sinema projesinde yer almadığı sorulması üzerine açıklama yapan Ali Sunal, “Bende ne projeler var, zamanla ortaya çıkacak” dedi. Projelerle ilgili her ne kadar soru sorulsa da yanıt vermeyen oyuncu, durumu gizli tutmayı tercih etti.

“O filmler öyle güzeldi”

Ali Sunal’ın babası Kemal Sunal ile özleşen Tosun Paşa filminin yeniden çekileceği uzun zamandan beri konuşulurken bu iddialar da Ali Sunal’a soruldu. Filmin Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz tarafından tekrar çekilmesi planlandığı iddia edilirken Ali Sunal bu konuda “O filmler öyle güzel” dedi. Oyuncu bu konuda çok fazla açıklama yapmak istemezken başka bir filmin uyarlama yapılabileceğini ifade etti. Bu açıklamalar sonrasında ise gözler Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’a çevrildi. İki isim gündemdeki iddialarla ilgili de bugüne kadar bir açıklama yapmamıştı. Ali Sunal’ın sözleri üzerine ise açıklama yapıp yapmayacakları merak ediliyor.

Ali Sunal kimdir?

Cem Yılmaz kimdir?

Şahan Gökbakar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler