Ana SayfaÜnlülerAli Sunal’a İkinci Kez Evlilik Yolu…

İlgili Postlar

Ali Sunal’a İkinci Kez Evlilik Yolu…

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu merhum Kemal Sunal’ın oğlu, oyuncu Ali Sunal’a ikinci kez evlilik yolu gözüktü.

Ali Sunal Temmuz 2011’de meslektaşı Gökçe Bahadır ile nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir düğünle evlenen ikilinin mutlulukları sadece 8 ay sürmüş, 2012’de yollarını ayırmışlardı. Özel hayatıyla anılmayı pek sevmeyen ve magazin gündeminden uzak duruşuyla bilinen Ali Sunal’ın başı şimdilerde ikinci kez bağlanmak üzere. Ünlü oyuncu Ali Sunal bir süredir aşk yaşadığı Nazlı Kurbanzade ile aile arasında nişanlandı.

Düğün Bu Yaz Olacak

Çiçeği burnunda çift evlenmek için fazla beklemeyeceği ve düğünlerini bu yaz yapacakları konuşuluyor. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzede, ÇABA Derneği’nin projelerinde birlikte çalışırken tanışmış ve arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Nazlı Kurbanzade ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.

Cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade’nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde tamamladı. 2010 yılında hukuk bölümünü tamamladıktan sonra Paris Summer İnstitute’de eğitimine devam etti. Dört yıldır aynı kurumda operasyon direktörü olarak çalışan Nazlı Kurbanzade, aynı zamanda Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) projelerinde destek oluyor. Ali Sunal ile bu projeler sayesinde tanışan Nazlı Kurbanzade, ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler