Ana SayfaKimdirAli Koç'un Eşi Nevbahar Demirağ Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Koç’un Eşi Nevbahar Demirağ Kimdir?

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ kimdir? Nevbahar Demirağ Koç kimdir? Nevbahar Demirağ Kaç yaşında?  İşte Nevbahar Demirağ Koç’un hakkında detaylar…


Bugün Doğan Ünlüler

Nevbahar Demirağ Koç Kaç Yaşında?

Nevbahar Demirağ Koç 43 yaşındadır.

Nevbahar Demirağ Koç Kimdir? Nevbahar Demirağ kimdir?

Ali Koç’un ile 2005 yılında evlendi. Nevbahar Demirağ’ın annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağdır. 

Nevbahar Demirağ Koç aynı zamanda şarkıcı Melike Demirağ’ın da kardeşidir. Seçim süresi boyunca eşi Ali Koç’un her daim destekçisi olan Nevbahar Demirağ Koç, çocuklarıyla birlikte kongre günlerinde de Nevbahar Demirağ Koç olarak Ali Koç’un yanında oldu. Ünlü Çiftin 3 çocuğu bulunuyor.

Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Nevbahar Demirağ Koç iyi bir eğitim aldı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti.

Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen biri oldu. Özellikle önemli resim sergilerinde devamlı boy gösteriyor. Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor. Nevbahar Demirağ Koç güzel fiziğini spor yaparak sahip olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Nevbahar Demirağ ailesine de spor konusunda teşvik edici davranıyor.

Fenerbahçe’de tarihi bir seçim yaşandı. 21 bin 500 üye ile Fenerbahçe seçiminde oy kullandı. Resmi sonuçlara göre Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç oldu. Eşi Nevbahar Demirağ kongre boyunca eşine destek oldu. Eşini hiç yalnız bırakmadı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler