Ana SayfaÜnlülerAli Ağaoğlu'nın Kızı Sena Ağaoğlunun 2. Düğününden Kareler

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu’nın Kızı Sena Ağaoğlunun 2. Düğününden Kareler

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 24 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda dünya evine giren kızı Sena ve damadı Koray  Kırcal için Uludağ’da ikinci düğün organizasyonunu gerçekleştirdi. Ali Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’nda yapılan ilk düğüne çağırmadığı aile üyeleri için “İçimde ukde kaldı” diyerek, Uludağ’da ikinci düğünü düzenledi.

BENİM İÇİN ASIL DÜĞÜN BUGÜN OLDU

Gecede aile bağlarını güçlendirmek amacıyla kurulan İbrahimağaoğlu Derneği tarafından Ali Ağaoğlu’na teşekkür plaketi verildi. Daha sonra konuşma yapan Ali Ağaoğlu:Ali Ağaoğlu'nın Kızı Sena Ağaoğlunun 2. Düğününden Kareler

“Benim için asıl düğün bugün oldu. Hepinize geldiğiniz için minnettarım. Allah bana, benim en değerli varlığım olan ailemle bir arada olmayı nasip etti. Bugüne kadar çok fazla ödül aldım ama bu ödülün anlamı benim için çok başka”

“Bütün ailemi Çırağan Sarayı’ndaki düğüne çağıramadığım için oldukça üzgündüm. Bu içimde uzun zamandır ukde olarak kalmıştı. Bu sebeple geleneksel Ağaoğlu aile buluşmamızı düğün ile taçlandırmaya karar verdim.” açıklamalarında bulundu.Ali Ağaoğlu'nın Kızı Sena Ağaoğlunun 2. Düğününden Kareler

TAM BİR KARADENİZ DÜĞÜNÜ OLDU

Trabzon başta olmak üzere Türkiye’nin birçok kentinde yaşayan akrabalarını özel araç ve otobüslerle Uludağ’a taşıyan Ağaoğlu, misafirlerine düğüne özel Karadeniz yemekleri ikram etti. Gecede sahneye çıkan Trabzonlu sevilen sanatçı Onay Şahin, konukları yöresel şarkılarla coşturdu.

Ali Ağaoğlu'nın Kızı Sena Ağaoğlunun 2. Düğününden Kareler

Nikah töreninin ardından salona getirilen 12 katlı dev pasta kesildi. Konuklar otelin terasından kendileri için düzenlenen havai fişek gösterisini izledi.

Ali Ağaoğlu'nın Kızının  Bitmeyen Düğünü

Ağaoğlu, başta annesi Asiye Ağaoğlu olmak üzere gece boyunca ailesi ve davetlilerle horon teperek eğlendi.

Ali Ağaoğlu'nın Kızının  Bitmeyen Düğünü

Muhteşem düğün eğlencesi geç saatlere kadar devam etti. Ayrıca, Ali Ağaoğlu düğün gününün sabahı 2 bine yakın Ağaoğlu ailesi ile dağ yürüyüşü yaptıktan sonra, Ağaoğlu My Mountain otelinin önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Ali Ağaoğlu'nın Kızının  Bitmeyen Düğünü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler