Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Yeni Sezona Merhaba!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Yeni Sezona Merhaba!

Türkiye’nin en çok beğenilen kayak merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya yeni sezonunu açtı. Oldukça kar yağışı alan Bolu Kartalkaya yeni sezona merhaba dedi ve birçok kayak severin huzuruna açılmış bulunuyor. Bölgedeki bütün otellerin ilk hafta olmasına rağmen misafir akınına uğraması gözlerden kaçmadı.

Kaya Palazzo ve Dorukkaya Misafilerini Ağırladı!

Bolu Kartalkaya’nın en gözde otellerinden biri olan Kaya Palazzo ve yeni sezona kendini yenileyerek giren Dorukkaya misafirlerini ağırladı. Misafirler arasında Türkiyenin sevilen popçuları arasında yer alan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dilinden düşmeyen Aleyna Tilki de bulunmaktaydı.

Aleyna Tilki, yüksek egosu ile izleyicilere “Pes artık” dedirtti!

Aleyna Tilki Doğanın Tadını Çıkardı!

Yakın arkadaşlarıyla birlikte tatile gelen Aleyna Tilki kayak yapmaktansa  kış safari gezilerine katılarak dağın eşsiz manzarası ve doğanın güzelliklerinin tadını çıkartmayı tercih etti. Kartalkaya kayak merkezine ilk defa geldiğini söyleyen genç sanatçı ” Kartalkaya’ya ilk defa geldim ama buraya gerçekten hayran kaldım kesinlikle kış bitmeden tekrar gelmek istiyorum ” dedi . Güzel sanatçı objektiflerimize poz verirken elinde tuttuğu ve şehir dışına çıkarken yanından hiç ayırmadığını söylediği bebeği ise oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler