Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Estetik Mi Yaptırdı?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Estetik Mi Yaptırdı?

Magazin dünyasının ve sosyal medyanın ilgi odağı olan Aleyna Tilki için son dönemlerde estetik iddiaları konuşulmaya başlandı.  Özellikle Aleyna Tilki tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan Bir fotoğrafta Aleyna Tilki’nin dudaklarının oldukça dolgun görünmesi, estetik iddialarına da bir anda gündeme getirdi.

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara Aleyna Tilki sessiz kalmazken yaptığı açıklamada tüm estetik iddialarını yalanladı ve yaşının estetik için çok genç olduğunu söyledi.

“Estetik Yok Sadece Ruj!”

Aleyna Tilki, eleştirilere verilen yanıtlarda, estetik yaptırmadığını ve geçtiğimiz dönemlere kadar makyaj malzemesi dahi kullanmaktan çekindiğini söyledi.  Yaşının henüz çok küçük olduğunu ve artık sadece ruj sürmeye başladığını söyleyen genç şarkıcı, yaptığı bu açıklama ile birlikte hakkında çıkan estetik iddialarını da yalanladı.

Şu anda küçük bir kız olduğu için büyüme aşamasında olduğunu ve bunun da mutlaka göz önünde bulundurulması gerektiğini belirten Aleyna Tilki, estetik gibi herhangi bir operasyon yaptırmadığını ve yaptırmayacağını da tekrar tekrar vurguladı.  Özellikle genç şarkıcının sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf sonrasında en çok konuşulan konulardan bir tanesi Aleyna Tilki’nin estetik yaptırdığı olmuştu.  Genç şarkıcının eski fotoğraflarıyla son çektirdiği fotoğraf karşı karşıya getirilirken karşılaştırmada dudaklardaki şişkinlik oldukça göze çarpıyordu.

Bu konuda değerlendirme yapan Aleyna Tilki ise durumun sadece ruj sürdüğünden dolayı gerçekleştiğini ve herhangi bir şekilde estetik yaptırmadığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler