Ana SayfaKimdirAlara Turan Kimdir?

İlgili Postlar

Alara Turan Kimdir?

Kardeş Çocukları dizisinde Hayal karakterine hayat verecek olan Alara Turan Kimdir? Yıldız oyuncu Alara Turan aslen nereli ve şu an kaç yaşında? Alara Turan hangi burç? Güzel oyuncu Alara Turan hakkında merak edilen herşeyi Kimdir Haberimizde bulabilirsiniz, Keyifli okumalar Dileriz..


Bugün Doğan Ünlüler

Alara Turan Aslen Nereli? Alara Turan Şuan Kaç Yaşında? Alara Turan Hangi Burç?

14 Eylül 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen yıldız oyuncu Alara Turan aslen İstanbulludur. Şu an 23 yaşında olan Alara Turan Başak burcudur ve İstanbulda yaşamaktadır.

Alara Turan Kimdir?

İstanbul Özel Saint Joseph Fransız Lisesini bitiren yıldız oyuncu Alara Turan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde halen okumaktadır. Şu an sadece tiyatro deneyimi olan Alara Turan’ın ‘Kardeş Çocukları’ dizisi ilk dizi deneyimi olacaktır. Star Televizyonu ekranlarında yayınlanan, dizi kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi ile yıldızı parlayan Alara Turan için bu dizi önemli bir dönem noktası olmaktadır.

Alara Turan bir çok tiyatro oyununda yer almış olup özellikle A. Çehov’un Martı isimli tiyatrosunda oynamış ve oyunculuk yeteneği ile kendini ispatlamıştır.  Yıldız oyuncumuz Alara Turan’a  bundan sonraki projelerinde de Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılar dileriz..

 

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler