Ana SayfaDizilerAile 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Devin Çiftliği Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Aile 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Devin Çiftliği Terk Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hülya, çiftlikteki egemenliğini Devin’e göstermek için harekete geçiyor. Önce ona gelin maaşı gönderiyor. Ardından Neşe’ye kendi kıyafetlerini gönderiyor. Bunun üzerine Devin ile Hülya arasında bir tartışma geçiyor. Bu tartışmanın üzerine gelen Aslan, Devin’in ailesinden özür dilemesini istiyor. Aile 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Devin, çiftliği terk ediyor.

Devin Çiftliği Terk Ediyor!

Aile 7. bölüm 1. fragmanında; Devin’in eşyalarını topladığını gören Aslan ona, “en ufak bir şeyde valizini toplayıp gidecek misin?” diye soruyor. O ise, olayın ufak bir şey olmadığını onun biraz önce kendisini aşağılık bir pozisyona düşürdüğünü söylüyor. Aslan Devin’e, eğer giderse geri dönülmez bir pozisyona sokacağını söyleyince Devin ona, “ne yapacaksın boşanacak mısın?” diyor. Devin, Cihan’a son seansını yaptığını söylüyor. Hülya, Devin’in çiftlikten gitmesiyle onun sandalyesini büyük bir zevkle kaldırıyor.

İşte Aile 7. bölüm 1. fragmanı…

AİLE 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Devin ve Aslan’ın çiftlikte yaşamaya başlamasıyla birlikte Hülya, aile üstündeki hakimiyetin kendisinde olduğunu göstermek için harekete geçiyor ve Devin’i Soykan kurallarıyla tanıştırıyor. Bu kuralların kendi özgürlük alanını ihlal ettiğini düşünen Devin, Hülya’yla karşı karşıya geliyor. Onu, kendisinin özgürlük alanına girmesini istemediğini söylüyor.

Hülya Devin’in kabul etmeyeceğini bile bile ona gelin maaşı bağlattırıyor. Bunu öğrenen Aslan Devin’le bir akşam geçiriyor. Aslan, onu kendi mekanına götürüyor. Orada Devin’in şarkı söylemesiyle adeta onun sesiyle büyüleniyor.

İbo, çıkan yangından sonra Aslan ile yeni bir mücadeleye giriyor ve büyük bir hamle yapıyor. Aslan’ı en büyük korkusuyla, Yusuf Soykan’ın oğluna bıraktığı mektupla yüzleştirmek istiyor. Aslan, babasının ofisinin soyulduğu haberiyle oraya gidiyor ve babasının kendisine bıraktığı mektubu alıyor. Ama okumaya cesaret edemiyor.

Cihan, dağılmış bir vaziyette Devin’in kapısını çalıyor. Devin bu konuda Cihan’a iyi gelirken; Aslan’a zarar veriyor. Diğer taraftan Aslan’ın arkasından kurduğu karanlık planını işletmeye devam eden Ati; Ceylan’ı davet ettirdiği partide onunla yakınlaşıyor. Aynı partide Yağmur’un karşılaştığı kişi ise, Yağmur’un bir eskort olduğunu Ati’ye söylüyor.

Ati de, İbo’ya bu durumu anlatıyor. Hülya, Devin’in Soykan soy adını almamak için dava açtığını öğrenip Neşe’yi çiftliğe çağırıyor. Ona eski kıyafet ve çantalarından oluşan valizler hazırlatıp Devin’in ofisine gönderiyor. Devin, kendisiyle ilgili haberin çıktığını öğrendikten sonra bu haberi de Hülya’nın yaptığını anlıyor.

Hülya ile Devin tartışırken içeri Aslan giriyor. Aslan yemekte, Devin’in ailesine psikologluk yapmasını istemediğini söyleyip, ondan ailesinden özür dilemesini isityor.

Aile 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aslan Devin’nin Annesinden Özür Dilemesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler