Ana SayfaKimdirAhu Türkpençe Kimdir?

İlgili Postlar

Ahu Türkpençe Kimdir?

Ahu Türkpençe kaç yaşında? Ahu Türkpençe aslen nereli? Ahu Türkpençe nereli? Ahu Türkpençe hangi burç? Ahu Türkpençe dizileri, Ahu Türkpençe filmleri, Ahu Türkpençe,kimdir?  Ahu Türkpençe eski hali? Ahu Türkpençe son hali? Ahu Türkpençe biyografisi?


Bugün Doğan Ünlüler

Ahu Türkpençe kaç yaşında? Ahu Türkpençe aslen nereli? Ahu Türkpençe nereli? Ahu Türkpençe hangi burç?

Ahu Türkpençe, 2 Ocak’ta Samsun’da dünyaya geldi. Oğlak burcu olan Ahu Türkpençe, 41 yaşındadır.

Ahu Türkpençe kimdir?

Ahu Türkpençe’nin bir tane abisi ve bir tane de kendisi gibi oyuncu kız kardeşi vardır. Ahu Türkpençe bir arkadaşının aracılığıyla Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin sınavlarına katılmış ve başarılı olmuştur. Daha sonra konservatuar eğitimi almaya başlayan Ahu Türkpençe konservatuardan 2001 yılında mezun oldu. Başarılı oyuncu Ahu Türkpençe Yıldız Teknik Üniversitesi’nde fizik eğitimi alırken konservatuar eğitimi almak amacıyla okulunu dondurmuş ve konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra tekrar fizik bölümü okumaya devam etmiştir. 2004 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun olan Ahu Türkpençe’nin boyu 1.70 cm, kilosu ise 57’dir. Göz rengi ela olan Ahu Türkpençe’nin saçları kahverengidir. Oğlak burcu olan Ahu Türkpençe 40 yaşındadır.

Ahu Türkpençe’nin oyunculuğu

Ahu Türkpençe oyunculuk hayatına ilk olarak “7 Numara” ve “Azad” dizilerindeki başarılı oyunculuk performansıyla başladı. “Bir İstanbul Masalı” adlı dizide herkesin tanıdığı bir isim haline gelen başarılı oyuncu Ahu Türkpençe sinemaya büyük ilgi duymasına karşı genel olarak dizilerde rol almıştır.

Ahu Türkpençe bugünlerde kilolarıyla gündemde

Gergedan Yapım’ın 2017 sezonunun yeni projelerinden biri olan “Patates”, aşkın ve intikamın en komik halini tiyatro sahnesine taşıyor. Ünlü oyuncu Ahu Türkpençe ve Orçun İynemli’nin birlikte oynadıkları tek perdelik komedi oyunu ‘Patates’in, Artı Sahne Mecidiyeköy’de prömiyeri gerçekleştirildi. Sürpriz finali ve oyuncuların performansıyla seyircilerden büyük alkış alan oyunda Ahu Türkpençe, rolü gereği kilolu bir kadını canlandırmak için özel hazırlanan kıyafetlerle 35 kilo aldı. Ahu Türkpençe’nin oynadığı tiyatro oyununun konusu ise şöyle; “Yeni boşanan çift, taşınırken nakliye şirketinin eşyaları karıştırması sonucunda evde koliler arasında boşanmanın suçlusunu aramaya başlar ve ortalık kızışır. Oyunun merak uyandıran kısmı ise intikamın mı aşkın mı kazanacağı sorusu.”

Ahu Türkpençe’nin rol aldığı dizileri

BÖRÜ (2017)

Vicdan(2013) (Keriman)

Bir İstanbul Masalı (2003) (Esma Kozan Arhan)

Karamel (2008) (Zehra)

Elveda Rumeli (2007) (Bihter Hemşire)

Yedi Numara (2000) (Seher Menekşe)

Azad (2002)

Dilan Güzel Günler (1998)

Şöhret (2005) (Gülşen Özer Işıl Türker

Ahu Türkpençe’nin rol aldığı  filmler

Dağ 2

Köksüz

Taş Mektep

Kaybedenler Kulübü

Denizden Gelen

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler