Ana SayfaKimdirAhmet Olgun Süner Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Olgun Süner Kimdir?

Erkenci Kuş’un kadrosuna dahil olan Ahmet Olgun Sünear Kimdir? Ahmet Olgun Sünear kaç yaşında? Ahmet Olgun Sünear aslen nereli? Ahmet Olgun Sünear’ın yer aldığı projeler neler?  Ahmet Olgun Sünear’ın burcu ne?

Ahmet Olgun Sünear Kaç Yaşında? Ahmet Olgun Sünear Aslen Nereli? Ahmet Olgun Sünear  Burcu Nedir?

24 Aralık 1982’de İstanbul’da doğan Ahmet Olgun Sünear, aslen İstanbul’ldur ve Oğlak burcudur.

Ahmet Olgun Sünear Kim?

Genç ve yetenekli oyuncu Ahmet Olgun Sünear tüm eğitim hayatını İstanbul’da sürdürmüştür. “Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı” bölümünden mevzun olan oyuncu okuduğu dönemlerde oyunculuğa ilgili duymaya başladı. Mevzun olduktan sonra Bahar Kerimoğlu’ndan metot oyunculuğu dersleri almaya başladı. Oyunculuk alanında kendini daha çok geliştirmek isteyen başarılı oyuncu, eğitimine “Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları” bölümünde devam etti. Okulda almış olduğu eğitimler sayesinde kendini iyice geliştiren çalışkan oyuncu Gaye Sökmen Ajans’la çalışmaya başladı.

Meslek hayatına ilk adımı fotomodellik ile atan Ahmet Olgun Sünear arıdından “Coco Turka ve Pepsi” reklamlarıyla ilk kez ekran karşısına geçti.  2009 yılında “Kampüste Çıplak Ayaklar” filmiyle beyaz perdedeki yerini alan genç oyuncu daha iyi bir kariyer için kendini geliştirmeye de devam etti. Bir yandan sinema filmi ve dizi projelerine devam eden Ahmet Olgun Sünear, 2014- 2015 yılları arasında yapımcılığını “Acun Meyda’nın” üstlendiği “Maral” dizisindeki başarılı kadronun içerisinde yer edinen Sünear bu dizideki performansıyla oldukça beğeni topladı. 2019 senesinin Ocak ayında yayınlanan “Aslı Gibidir” filmiyle yeniden beyaz perde de hayranlarıyla buluşan Sünear, geçtiğimiz yazın en sevilen dizilerinden biri olan “Erkenci Kuş” dizisinin yeni bölümlerinde ekranlarda olmaya devam edecek.

Ahmet Olgun Sünear’ın Rol Aldığı Diziler

  •  2014 – Boynu Bükükler
  • 2014 –  Maral
  • 2015 – Mayıs Kraliçesi
  • 2015 – Gamsız Hayat
  • 2016 – Kanıt
  • 2017 – Seven Ne Yapmaz

Ahmet Olgun Sünear’ın Rol Aldığı Filmler

  • 2099 – Kampüste Çıplak Ayaklar
  • 2014 – Çilek
  • 2019 – Aslı Gibidir
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler