Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural ve Murat Cemcir'den Müjde!

İlgili Postlar

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den Müjde!

Magazin dünyasında uzun bir süre gündeme Sıla Gençoğlu ile davası devam etmek, darp ve tehdit iddiaları ile gelen Ahmet Kural artık yeni projelerle! Gazetecilere açıklama yapan Ahmet Kural, partneri Murat Cemcir ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Ahmet Kural’dan yeni proje açıklaması! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Kötü gün dostu Murat Cemcir ile yeni hamle!

Şimdiye kadar çok sayıda projede birlikte yer aldığı aynı zamanda Murat Cemcir’in kötü gün dostu olduğunu ifade eden Ahmet Kural, “Çok uzun bir yolculuğa çıktık Murat’la… O gerçekten iyi bir dost… Kötü gün dostu derler ya, o türden. Her şeyi konuşabildiğim, yol gösteren ve her şeyi paylaştığım, çok iyi bir dost. Allah herkese böyle bir dost versin” ifadelerini kullandı.

Sabırsızlanıyoruz dedi!

Türk televizyon ve sinema tarihinin ayrılmaz ikilileri arasına isimlerini yazdıran Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni projede buluşuyorlar! Yeni projeleri olduğunu ve bunun için de sabırsızlandığını ifade eden Ahmet Kural, yeni projeler için şu açıklamalarda bulundu: “Evet, toplantılarımıza ve görüşmelerimize başladık. Murat’la işimizi seviyoruz. İnsanlara verdiğimiz mutluluk bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Bu hayattaki varlık sebebimizin bu olduğuna inanıyoruz. 20 milyon insanın izlediği filmler yaptık. Biliyoruz ki bu sevgi karşılıklı ve samimiyetten besleniyor. Yeni işlerimiz olacak, fazlasıyla sabırsızlanıyoruz.” Sosyal paylaşım platformlarında ikili hayranları bu habere çok sevindiklerini yorumları ve paylaşımlarıyla belirttiler.

Kural’ın son açıklamaları

Aşk yetmedi bize. Birlikte olmak, kendimiz olmak yetemedi. Hayat görüşüm, arkadaşlarım, inandığım şeylerin bir anda kıymetsiz, anlamsız görüldüğünün farkına vardım. Aslında çok sevseniz de kültürel anlamda bir yol ayrımı başlar ya; o anda sizden ‘ben’ olmaktan vazgeçmeniz, başka biri olmanız beklenir. İşte yaşanan tam anlamıyla buydu. Ben de bunları hissetmeye başlayınca her iki taraf da üzülmeden ilişkiyi bitirmek istedim.

Ahmet Kural Sessizliğini Bozdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler