Ana SayfaÜnlülerAHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent kaza geçirdi

İlgili Postlar

AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent kaza geçirdi

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde yaşanan deprem sonrasında aktif olarak yardım çalışmalarında faaliyet gösteren AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, Hatay’dan depremin merkez üssü Pazarcık’a yardım götürürken trafik kazası geçirdi. Alınan ilk bilgilere göre sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Deprem İçin Seferber Olan Haluk Levent 'den Kahreden Haber!...

Sanatçının Sağlık Durumu

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketlerinin ardından derneği ile afet bölgelerine yardım içen giden Haluk Levent kaza yaptı. Depremin merkez üssü Pazarcık’a giderken gerçekleşen kaza sonrası sağlık durumunda ciddi bir sorun olmadığı öğrenildi. Haluk Levent’in sağlık durumu çok merak edilirken gelen ilk haberlere göre durumu iyi. Şarkıcıya ilk müdahale yapıldı ve boyunluk takıldı.

 

Ünlü Sanatçı Twitter Hesabından Açıklama Yaptı

Twitter hesabını oldukça aktif kullanan ve 8 milyon takipçisi olan Sanatçı Haluk Levent yaşadığı kaza sonrası bir tweet atarak sevenlerine sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Paylaştığı tweette; “Pazarcık bölümleri çukurlu hızlı yola giriş yaptık galiba. Özür dileyerek kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. başarabildim iyiyim” mesajını yazdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler