Ana SayfaÜnlülerAfra Saraçoğlu sevgilisine neden aşık olduğunu itiraf etti!

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu sevgilisine neden aşık olduğunu itiraf etti!

Arasında oldukça fazla yaş farkı bulunan sevgilisi Eray Altay ile aşk yaşayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, sevgilisine neden aşık olduğunu yakın çevresine itiraf etti. Afra Saraçoğlu, Eray Altay’ın hangi özelliğine aşık oldu? Detaylar haberimizde…

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu’nun yeni rolü belli oldu!

Afra Saraçoğlu’dan aşk itirafı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu, kendisinden 12 yaş büyük olan Eray Altay ile aşk yaşıyor. Saraçoğlu’nun, yaş takıntısı olmasına rağmen kendisinden 12 yaş büyük olan  Eray Altay ile aşk yaşamaya başlaması hakkında yakın çevresine yaptığı açıklamada; “Ben Eray’ın zekasına aşık oldum. Erkeğin beynine bakarım. Arkadaşlarım ‘sapyoseksüel’ olduğumu söylüyor.” dediği öğrenildi.

Afra Saraçoğlu kimdir?

Asla kendimden yaşça büyük bir adamla yapamam

Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz Şubat ayında konu hakkında yaptığı açıklamada “Çok enerjik ve delidoluyum. İlişkide yaş takıntım var. Asla kendimden yaşça büyük bir adamla yapamam.” demişti. Şimdi ise, açıklamalarının tam tersi bir aşk yaşıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’siydi

Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz haftalarda final yapan, Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide rol almıştı. Dizide, annesinin meşhur edip zengin olma hayallerine kurban giden Ece karakterine hayat vermişti.

Afra Saraçoğlu’yu nasıl tanıdık?

Afra Saraçoğlu’yu, ilk olarak Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın yıllar sonra ilk kez bir araya geldiği İkinci Şans isimli filmde tanımıştık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler