Ana SayfaÜnlülerAfra Saraçoğlu: Çocuk Ruhlu Kişiler Beni Kendine Aşık Eder

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu: Çocuk Ruhlu Kişiler Beni Kendine Aşık Eder

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, BeStyle dergisinin mayıs sayısına röportaj verdi.

“Çocuk ruhlu kişiler beni kendine aşık eder” diyen güzel oyuncu, “İlişki yaşayacağım kişinin olaylara bakışı ve bana karşı tutumu çok önemlidir” dedi.

Afra Saraçoğlu Kimdir?

“Bana Karşı Tutumu Çok Önemli”

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Ece karakteriyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, BeStyle dergisinin mayıs sayısına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan 19 yaşındaki genç oyuncu, “Olgun düşünebilen aynı zamanda çocuk ruhlu kişiler beni kendine âşık eder. Benim için olaylara bakışı, bana karşı tutumu çok önemli” ifadelerini kullandı.

“Oyunculuk Hedefimdi”

Afra Saraçoğlu, oyuncu olmayı hedeflediğini ifade ederek,” Oyuncu olmak her zaman bir hedefti benim için. Hedefime ulaşmak için küçük yaşımdan beri çok çaba sarf ettim. Ama ne kadar çaba sarf etsek de bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı hedeflerimize ulaşamıyoruz. İşte tam bu sırada şans devreye giriyor” diye konuştu.

Örnek Aldığı Oyuncular…

Fazilet Hanım ve Kızları ilk başrolünü oynadığını belirten güzel oyuncu, “Fazilet Hanım ve Kızları” seti deneyim kazanma fırsatı bulduğum ve kendimi geliştirdiğim bir okul. Bana hem karakterime hem de oyunculuğuma çok şey kattığını düşünüyorum. Disiplin benim için çok önemli. Disiplin, sabır, ve azim başarıyı getiriyor” dedi.

Saraçoğlu örnek aldığı oyuncuları da “Eddie Redmayne, Emma Stone, Rachel McAdams, Ryan Gosling, Emilia Clarke ve Natalie Portman” olarak sıraladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler