Ana SayfaDünyaAdriana Lima'nın Transparan Kıyafeti Oscar'a Damga Vurdu

İlgili Postlar

Adriana Lima’nın Transparan Kıyafeti Oscar’a Damga Vurdu

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Oscar ödülleri törenine katılırken giydiği kıyafet ile geceye damgasını vurdu. İçini tamamen gösteren transparan bir kıyafet giyen Lima, tüm bakışları üzerinde topladı. Detaylar haberimizde…

Adriana Lima’dan transparan şov

Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşamasıyla Türk magazininin yakından takip ettiği dünyaca ünlü model Adriana Lima, Oscar ödülleri törenine katıldı. Lima’nın cesur kıyafeti, geceye damga vurdu. 90.’sı bu yıl gerçekleşen Oscar ödülleri töreninde tercih ettiği kıyafet ile özellikle vücudunun alt kısmını açıkta bırakan güzel model, aldığı fazla kilolar ile de dikkat çekti.

Oryantal dans öğrenecek

Adriana Lima, geçtiğimiz yılın Ağustos ayından bu yana Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşıyor. Aşkları ilk başlarda çokça eleştirilmiş, herkes bu aşkın reklam aşkı olduğunu iddia etmişti. Ancak, onlar tüm dedikodulara ve iddialara rağmen aşklarının tadını çıkarmaya devam etti. Türk sevgilisinden etkilenen Adriana Lima, son olarak sosyal medya hesabından oryantal dans dersi almak istediğini açıklayarak gündeme geldi. Lima, göbek dansı öğretmeni arıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler