Ana SayfaDünyaAdriana Lima oryantal öğrenecek!

İlgili Postlar

Adriana Lima oryantal öğrenecek!

Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, gitgide Türk kültürüne yakınlaşıyor. Dünyaca ünlü model, Türk kültürüne ait olan oryantal dans öğrenmeye karar verdi. Detaylar haberimizde…

Adriana Lima oryantal dans öğrenecek

Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana Türk yazar Metin Hara ile aşklarını dolu dizgin yaşayan Adriana Lima, ilişkisi ilerledikçe Türk kültürüne daha da yakınlaştı. İki çocuk annesi dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oryantal dans öğrenmeye karar verdiğini ve bir öğretmen aradığını yazdı.

Profesyonel göbek dansı öğretmeni aradığını duyurdu

Adriana Lima, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde “Miami’de profesyonel göbek dansı öğretmeni arıyorum. Benim için. Eğer ilgileniyorsanız.” şeklinde bir açıklama yazdı ve iletişim için asistanının sosyal medya hesabını verdi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu haber, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Çok eleştirilen ve ha bitti ha bitecek denilen aşk, dolu dizgin devam ediyor. Öyle ki, Adriana Lima Türk kültürüne iyice yakınlaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler