Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın yanından kaçtığını söyleyen Ceylan Özgül'ün iddialarına, Mine Kalca'dan yanıt!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın yanından kaçtığını söyleyen Ceylan Özgül’ün iddialarına, Mine Kalca’dan yanıt!

Adnan Oktar’ın gözde kediciklerinden Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından terlik ve bornozu ile kaçtığını iddia etmiş, sosyal medya paylaşımları ile şaşkınlık yaratmıştı. Özgül’ün büyük tartışma yaratan iddialarına yanıt, Mine Kalca’dan geldi. Detaylar haberimizde…

Kedicikler birbirine düştü! Adnan Oktar’ın yanından kaçan Ceylan Özgül’e ‘ajan’ dedi!

Adnan Oktar, gözde kediciği Ceylan Özgül’ün iddiaları ile gündemde. Kedicik Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Adnan Oktar’ın yanından terlik ve bornoz ile kaçtığını iddia etmiş, hatta orada zorla tutulduğunu ima eden açıklamalar yapmıştı.

Ceylan Özgül nasıl kaçtığını anlattı

Bir ses kaydı yayınlayan Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından nasıl kaçtığını şu sözler ile anlatmıştı…

https://www.youtube.com/watch?v=wEIsmM3cWaU

Ceylan Özgül’e yanıt Mine Kalca’dan geldi

Ceylan Özgül’ün Adnan Oktar’ın yanından kaçma iddialarına yanıt Mine Kalca’dan geldi. İşte Mine Kalca’nın iddialar hakkında yaptığı açıklama…

https://www.youtube.com/watch?v=fgAHAB4knwk

Mine Kalca’nın açıklamalarının yazılı tam metni şu şekilde:

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Bugün CNN Türk ve diğer bazı internet haber sitelerinde yayınlanan bazı haberlerde, Ceylan Özgül isimli kişinin güya benim evimde zorla tutulduğu ve sözde evden pijama ve çorapsız vaziyette gizlice kaçtığı şeklindeki mesnetsiz ve hayal ürünü iddialarına yer verilmiştir.

Ceylan Özgül’ün bu iddiaları tamamen gerçekdışıdır. Ceylan Özgül bize ait Kısıklı’da bulunan villada tam bir özgürlük içinde, en konforlu ve rahat biçimde senelerce yaşamıştır.
Gerek tek başına, gerek arkadaşlarıyla yüzlerce, binlerce defa evime dilediği şekilde gelip gitmiştir. Kendisine en küçük bir baskı söz konusu olmamıştır. Site bekçilerinden temizlikçilere, ortak arkadaşlarımızdan komşularımıza bunun sayısız tanığı vardır.

Nitekim evden ayrılmak istediğini bana ilettiği gün olan 14 Şubat 2017 tarihinde de arkadaşım Pınar Akkaş’la birlikte kendisini arabamızla istediği yere ulaştırıp babası Feridun Özgül’e teslim ettik.
Oturduğumuz sitenin 14 Şubat 2017 tarihli güvenlik kamerası görüntülerinde, Ceylan Özgül’ün tüm iddialarının gerçekdışı olduğu, rahat ve sakin olduğu, ayakkabısının bulunduğu ve üzerinde pijama değil pantolon bulunduğu açıkça görülmektedir. O gün görevli olan site bekçisi, evde çalışan iki temizlikçi hanım ve Ceylan Özgül’ün babası da tüm bunlara tanıktırlar.

Kaldı ki aynı akşam Ceylan Özgül bana Whatsapp isimli cep telefonu uygulamasından mesajlar göndererek, ayrıldığı için pişman olduğunu, bizlerden ayrı kaldığında bize verdiği değeri daha iyi anladığını belirtmiş ve yine bizlerle görüşmek istediğini söylemiştir. Ceylan Özgül’ün bana yönelik ithamlarının gerçekdışılığını göstermek için bu whatsapp yazışmalarını ekte sunuyorum.

14 Şubat 2017 tarihli whatsapp yazışmalarında ve yine aynı tarihli güvenlik kamerası görüntülerinden anlaşılacağı üzere, Ceylan Özgül’ün iddiaları gerçekdışıdır. Bunu gerekirse adli makamlar önünde de ispata her zaman hazırım.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarım.
Mine Kalca

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler