Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın Kedicikleriyle yapmış olduğu paylaşım gündemde olay yarattı

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın Kedicikleriyle yapmış olduğu paylaşım gündemde olay yarattı

Türk cemaat lideri , araştırmacı , yazar ve aynı zamanda A9 televizyon kanalında sohbet programı sunuculuğu yapmakta olan ve Kamuoyunda Adnan Hoca olarakta bilinen Adnan Oktar’ın sohbet programında ona eşlik eden birbirinden farklı Kedicik olarak isimlendirdiği kişiler ile yapmış olduğu boğaz turu , sosyal medyada büyük tartışmalara ev sahipliği yapmış oldu. Ünlü türk gazeteci ve televizyoncusu Ahmet Hakan, Adnan Hoca’nın yapmış olduğu bu paylaşıma değinerek,”Adnan Oktar’ın beklenen Mehdi olduğu konusunda bir fikrim yok fakat görünen o ki ahir zamanı yüz göstermekte.” yorumunda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal medya gündeminden düşmeyen Adnan Hoca, kedicikleri ile çıktığı boğaz turunda bulunan paylaşımları ile gündemde tekrar üst sıralarda yerini aldı. Yanındaki 11 kediciği ve lüks yatındaki sofrası ile daha birçok fotoğraf paylaşımını yaptığı sosyal medya hesabındaki görseller büyük olay oldu.

KEDİCİKLERİNE RAĞMEN TARZINDAN VAZGEÇMEDİ

Adnan Oktar programından ve sosyal medya hesabından bilindiği üzere giyim ve kuşam konusunda, kediciklerin bikini giymesine rağmen ceketini dahi çıkarmadı.

ULTRA LÜKS YAT SEFASI

Adnan Oktar’ın kedicikleri ile yapmış olduğu boğaz sefası ve bu paylaşımlarda bulunan görsellerde bulunan ultra lüks yatındaki yemek masası dikkatleri bir hayli üzerine çekmeyi başardı.

KIYAMET ALAMETİNİN GÖSTERGESİ

Ünlü yazar ve televizyoncu Ahmet Hakan Adnan Oktar’ın yapmış olduğu paylaşımları hakkında şu yorumlarda bulundu: Adnan Oktar’ın daha önce yapmış olduğu bir sohbette kendisinin ahir zamanında insanlığı kurtarmaya gelecek olan Mehdi olabileceğini öne sürdüğünü bilmekteyiz. Adnan Hocamız gerçekten bizi kurtarmaya mı gelmiş bilemeyeceğim fakat yaptığı geziden çıkaracağım tek yorum beklenen ahir zamanının bize olan yakınlığıdır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler