Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'a aşkını ilan eden tesettürlü kediciği firar etti!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’a aşkını ilan eden tesettürlü kediciği firar etti!

Adnan Oktar’a aşkını ilan den tesettürlü kediciği firar etti! Yapılan geniş çaplı operasyon ile gözaltına alınan Adnan Oktar’a aşkını ilan eden kediciği firar etti. Adnan Oktar’ın tesettürlü olan kediciklerinden Serap Akıncıoğlu’nun, başka bir kedicik Ayça Gökçaylar ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Detaylar haberimizde…

İşte Adnan Oktar’ın gözaltına alındıktan sonraki ilk sözleri!

Adnan Oktar’ın firar eden kedicikleri

Bugün sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan büyük çaplı operasyon kapsamında gözaltına alınan Adnan Oktar’ın yanından bir an olsun ayrılmayan kediciklerinden firar edenler oldu. Operasyonu haber alan kediciklerin hemen firar ettiği öğrenildi.

Adnan Oktar Kimdir?

Adnan Oktar’a aşkını ilan eden kedicik Serap Akıncılar firar etti

Adnan Oktar’ın bir an olsun yanından ayrılmayan, A9 kanalında da program yapan tesettürlü nadir kediciklerinden Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar için instagram hesabında yaptığı paylaşımda aşkını ilan ederek ‘Allah Senden razı olsun Seni Allah için çok ama kelimelere sığmayacak kadar çok seviyorum. Allah beni dünyada da ahirette de Seninle yaşatsın inşaallah” şeklinde paylaşımlar yapmıştı. Adnan Oktar’dan hiç ayrılmak istemediğini özellikle vurgulayan Serap Akıncıoğlu’nun, Adnan Oktar’a operasyon düzenlendiği sırada firar etmesi şaşırttı.

İşte kedicik Serap Akıncılar’ın o paylaşımları

Adnan Oktar’ın firar eden kediciği Ayça Gökçaylar

Adnan Oktar’ın firar eden bir diğer kediciği de; Ayça Gökçaylar oldu. Ayça Gökçaylar’ın, Serap Akıncıoğlu ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Ayça Gökçaylar, lise eğitimini Özel Yıldız Koleji’nde tamamladıktan sonra  Londra Victoria School of English’den mezun olmuştu. Gökçaylar, Eczacıbaşı voleybol takımı, Yüzme İhtisas su topu takımı ve İstanbul buz hokeyi takımında oynuyordu.

Adnan Oktar hakkındaki suçlamalar neler?

Adnan Oktar hakkında yapılan suçlamalar şu şekilde: Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanuna muhalefet.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler