Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar davasında flaş gelişme: 30 yıl önceki intihar dosyası raftan indi!

İlgili Postlar

Adnan Oktar davasında flaş gelişme: 30 yıl önceki intihar dosyası raftan indi!

Adnan Oktar davasında flaş gelişme: 30 yıl önceki intihar dosyası raftan indi! Adnan Oktar soruşturmasında, 30 yıl önce intihar eden Nil Kalkavan dosyası gündeme geldi. Dosya yeniden açıldı. Adnan Oktar’ın, Nil Kalkavan intiharı ile ilgisi var mı? Adnan Oktar’ın, Nil Kalkavan intiharı ile ilgisi nedir? Detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Adnan Oktar açıklaması!

30 yıl önce intihar eden Nil Kalkavan

30 yıl önce İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi olan Nil Kalkavan, iddialara göre; üniversiteye başladığı sıralarda evlendi. Daha öğrenci olduğu sırada bir bebek dünyaya getirdi. Kadıköy Kızıltoprak’ta yaşayan Nil Kalkavan, ikinci sınıfa geldiği sırada eşinden boşandı. Sonrasında, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Nil Kalkavan, oturduğu apartmanın onuncu katından atlayarak intihar etti. Nil Kalkavan’ın intihar olayının ardından, o dönem geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Adnan Oktar Kimdir?

Nil Kalkavan intiharı

O dönem ortaya atılan iddialara göre; Nil Kalkavan, Adnan Oktar’ın fikirlerinden etkilendi ve eşinden boşandı. Bununla birlikte psikolojisi bozuldu ve intihara sürüklendi. En sonunda da canına kıydı. Bu iddialar, o dönem gazetelerde de geniş yer kapladı.

Her intiharla beni ilişkilendiriyorsunuz

İddiaların ardından konu Adnan Oktar’a sorulmuş, Oktar iddialar ve konu hakkında bir gazeteye demeç vererek intihar ederek hayatına son veren Nil Kalkavan’ı tanımadığını belirterek “Her intiharla beni ilişkilendiriyorsunuz.” şeklinde tepki göstermişti. O dönem gazetelerde yer alan haberlerde Nil Kalkavan’ın arkadaşlarının, 21 yaşında hayatına son veren Nil Kalkavan hakkında “Neşe doluydu, çok iyi bir insandı” şeklinde konuştukları, Nil Kalkavan’ın ölümünde Adnan Oktar’ın etkisinin olup olmadığının araştırılacağı belirtilmişti.

Adnan Oktar’a bir şok daha

11 Temmuz 2018 günü Adnan Oktar ve yanındaki kişilere yönelik gerçekleştirilen dev operasyon ile gözaltına alınan, ardında da tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar,30 yıl önce yaşanan intihar dosyasının yıllar sonra yeniden raftan indirilmesi ile büyük bir şok daha yaşadı.

Adnan Oktar’ın Nil Kalkavan intiharı ile ilgisi var mı?

Adnan Oktar’ın, henüz 21 yaşında hayatının baharında lan bir anne olarak yaşayan Nil Kalkavan’ın intihar etmesi olayı ile bir ilgisi olup olmadığı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler